ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Παρουσιάστηκαν παίκτες και φανέλες

Παρουσιάστηκαν παίκτες και φανέλες
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε το Σάββατο τα μεταγραφικά της αποκτήματα και τις φανέλες της νέας αγωνιστικής σεζόν. Διαβάστε τι είπαν οι παίκτες.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε το Σάββατο τα μεταγραφικά της αποκτήματα και τις φανέλες της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι νέοι παίκτες που παρουσιάστηκαν ήταν οι Βελλίδης, Μουσκάι, Σωτηρίου, Βισέντο, Αμπάρης, Σκόνδρας, Τσάβες και Κρητικός.

Με αφορμή την μεταγραφή τους στον ΠΑΣ Γιάννινα οι ποδοσφαιριστές ανέφεραν:

Ο Μάρκος Βελλίδης είπε: " Εύχομαι να έχουμε υγεία. Να είμαστε πολύ καλά από θέματα τραυματισμών. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στα Γιάννινα συνάντησα ένα ιδιαίτερο κλίμα. Νομίζω ότι ρόλο παίζουν πάρα πολύ τα παιδιά σ' αυτό το πράγμα.

Ιδίως οι παλιότεροι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ και ιδίως τα παιδιά που είναι από τα Γιάννινα. Είναι τιμή μου που θα συνεργαστώ μαζί σας και θα είναι μεγάλη μου χαρά να πετύχουμε τους στόχους μας, και με αυτές τις νέες φανέλες να έχουμε μόνο νίκες".

Ο Αρμπέν Μουσκάι τόνισε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο μας, τον προπονητή μου που έδωσε αυτή την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ".

Ο Δημήτρης Σωτηρίου ανέφερε: " Εύχομαι μαζί με τους συμπαίκτες μου να έχουμε μία ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες. Η καινούργια μας φανέλα εύχομαι να μας φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα που όλοι θέλουμε. Και στο τέλος της χρονιάς να μας βρει όλους ευχαριστημένους".

Ο Τσάλτον Βισέντο: " Θέλω να ευχαριστήσω όλους. Εύχομαι να έχουμε μία παρά πολύ καλή σεζόν".

Ο Γιώργος Αμπάρης: " Ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά. Με υγεία να πετύχουμε τους στόχους μας. Λίγα λόγια και πολλές πράξεις μέσα στο γήπεδο".

Ο Απόστολος Σκόνδρας: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσω μέσα από τη δουλειά μου να τους δικαιώσω. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μου, και με τις καινούργιες φανέλες πάντα επιτυχία".

Ο Κρίστιαν Τσάβες: " Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την ομάδα, τους συμπαίκτες μου που με δεχτήκαν τόσο καλά. Ελπίζω να πάμε πάρα πολύ καλά. Και να έχουμε μία καλή σεζόν".

Ο Τάσος Κρητικός: " Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΣ και με τη σειρά μου να ευχηθώ τα καλύτερα και πάντα επιτυχίες".

Ο προπονητής του ΠΑΣ, Σάββας Παντελίδης τόνισε κατά την διάρκεια της παρουσίασης: " Μπορεί να είναι σήμερα η ημέρα που παρουσιάζουμε τα νέα αποκτήματα, για μένα είναι όλοι καινούργιοι. Αλλά πιστέψτε με ότι με το κλίμα που υπάρχει σ' αυτή την ομάδα, με κάνει να αισθάνομαι πως βρίσκομαι χρόνια στην ομάδα. Θέλω να ευχηθώ να έχουν τα παιδιά υγεία, και σε όλους τους υπόλοιπους να υπάρχει ενότητα και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Οι νέες φανέλες του ΠΑΣ

Παράλληλα, η ΠΑΕ παρουσίασε τις φανέλες της νέας αγωνιστικής σεζόν σε συνεργασία με τη NIKE. Η βασική εμφάνιση η λευκή έχει αναφορά στη δεκαετία του 1970 με την μπλε κάθετη ρίγα στην αριστερή πλευρά και με προσθήκη μιας ακόμα ρίγας στο δεξί μανίκι.

Η δεύτερη εμφάνιση είναι μπλε με κουμπιά κάτω από τον λαιμό και με γιακά, ενώ η τρίτη φανέλα είναι πορτοκαλί.

Παρουσιάστηκαν παίκτες και φανέλες
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ