ΑΡΗΣ

Πάρντιου: "Ο διαιτητής ήταν σκληρός με εμάς, δεν περίμενα να πάρουμε το πέναλτι στο δεύτερο μέρος"

Ο Άλαν Πάρντιου
Ο Άλαν Πάρντιου INTIME SPORTS

Ο Άλαν Πάρντιου δήλωσε μετά την ήττα από την ΑΕΚ ότι ο Πορτογάλος διαιτητής Γκοντίνιο ήταν σκληρός προς τον Άρη, ενώ τόνισε ότι δεν περίμενε να πάρει πέναλτι η ομάδα του στη φάση που διαμαρτυρήθηκε στο 52'.

Ο Άλαν Πάρντιου στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΚ στάθηκε στη διαιτησία του Πορτογάλου διαιτητή, Γκοντίνιο, καθώς ανέφερε ότι ήταν σκληρός προς τον Άρη, ενώ δεν περίμενε να δώσει πέναλτι στη φάση του 52' που διαμαρτυρήθηκαν οι κίτρινοι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλαν Πάρντιου στη συνέντευξη Τύπου: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Νιώθαμε και φαινόμασταν… όχι τόσο φρέσκοι. Ήταν πολλά τα παιχνίδια μέσα σε ένα μήνα. Ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά, ήταν αρκετά δύσκολα. Δεν θέλουμε δικαιολογίες. Ο διαιτητής ήταν σκληρός προς εμάς. Έδωσε εύκολα κάρτες και πέναλτι”.

Για τη φάση που ζητάει πέναλτι ο Άρης στο δεύτερο μέρος και την ομάδα του: “Το ζητήσαμε αλλά δε περίμενα να το πάρουμε. Γενικά, υπήρχε διαφορά ενέργειας στις δύο ομάδες, εξαιτίας του αγώνα μεσοβδόμαδα. Οι παίκτες μας έπρεπε να πιέσουν τον εαυτό τους.

Ο Ντουκουρέ έπαιξε τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα, ο Νταμπό αγωνίστηκε χωρίς προπόνηση. Το μόνο καλό που ξέρουμε από χθες είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε επιστροφές παικτών και πιθανότατα έναν νέο παίκτη στην ομάδα μας

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ