EUROPA LEAGUE

Πάρντιου: "Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος"

Πάρντιου: "Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της Νιούκαστλ Άλαν Πάρντιου έμεινε εξαιρετικά ικανοποιημένος από την απόδοσή των νεαρών παικτών που χρησιμοποίησε και για το αποτέλεσμα που δίνει προβάδισμα στους Άγγλους

Ο τεχνικός της Νιούκαστλ Άλαν Πάρντιου έμεινε εξαιρετικά ικανοποιημένος από την απόδοσή των νεαρών παικτών που χρησιμοποίησε και για το αποτέλεσμα που δίνει προβάδισμα στους Άγγλους.

Επίσης, ο Πάρντιου στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως όλα όσα έδειξαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο είναι αποτέλεσμα της προετοιμασίας που έχει γίνει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άλαν Πάρντιου:

Το αρχικό του σχόλιο για την αναμέτρηση ήταν: " Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος απέδωσε η δουλειά που έγινε στην προετοιμασία. Είχαμε την υπεροχή στον πρώτο ημίχρονο. Υπήρχαν κάποια προβλήματα στο δεύτερο και η ομάδα δεν μπόρεσε να πετύχει και δεύτερο γκολ".

Για τους νέους παίκτες που χρησιμοποίησε: " Όλοι οι παίκτες απέδωσαν πάρα πού καλά, αντιμετώπισαν μια πολύ καλή ομάδα που μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Οι νέοι παίκτες τα πήγαν πολύ καλά και τώρα έχουμε 90 λεπτά στην έδρα μας στα οποία θα παιχθεί η πρόκριση".

Για τα ματς και αν προσπάθησε να ισορροπήσει (όσον αφορά τους παίκτες) τις εγχώριες διοργανώσεις με τις ευρωπαϊκές: " Αν μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη τόσο καλύτερο θα ήταν. Συνολικά η απόδοσή ήταν καλή, έχουμε πολλές διοργανώσεις και ο σημερινός αγώνας μου έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσω νέους παίκτες και έμεινα ικανοποιημένος".

Για το γκολ του Τέιλορ και την απόδοσή του: " Στην προπόνηση έχει πετύχει ακόμη καλύτερα γκολ με φάουλ, το σίγουρο είναι πως πρέπει να είναι υπομονετικός να περιμένει την ευκαιρία του και θα τα πάει ακόμα καλύτερα".

Για την συμμετοχή του Σισέ για 75 λεπτά: " Έπρεπε να κερδίσουμε αυτός ήταν ο σκοπός μας. Δεν μπορούσαν να προστατέψω όλους τους παίκτες. Ο Σισέ έπαιξε 75 λεπτά και είχε ευκαιρίες για γκολ".

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και τη ζέστη: " Θέλω να ευχαριστήσω τον Ατρόμητο για την φιλοξενία. όσον αφορά την ατμόσφαιρα των φιλάθλων, αυτή ήταν μια εμπειρία για τους νέους παίκτες δεν θα συναντήσουν κάτι τέτοιο στις εγχώριες διοργανώσεις. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος".

Αν θα υπάρξουν αλλαγές κόντρα στην Τσέλσι: " Το σίγουρο είναι πως θα υπάρχουν λίγες μέρες για ξεκούραση. Θα κατεβάσουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να αποδείξουμε πως έχουμε καλή ομάδα απέναντι στην Τσέλσι".

Για το γεγονός ότι αναφέρθηκε δύο φορές στην προετοιμασία: " Δώσαμε πολύ μεγάλη προσοχή στον έλεγχο και στην κατοχή της μπάλας. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες παρά το χαμηλό τέμπο του αγώνα. Ότι κάναμε στην προετοιμασία μας βγήκε στο ματς".

Αν είναι φαβορί για την πρόκριση η Νιούκαστλ: " Σίγουρα το εκτός έδρας γκολ μας καθιστά φαβορί, αλλά εμείς θέλουμε να κερδίσουμε εντός έδρας για να περάσουμε στην επόμενη φάση".

TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ