SERIE A

Πάρμα - Λάτσιο 0-1: Πετάει προς την κορυφή, στο -1 από την Γιουβέντους

Lazio's Felipe Caicedo, center, celebrates with Ciro Immobile, top, and other teammates after scoring his side's first goal during the Italian Serie A soccer match between Parma and Lazio at the Tardini stadium in Parma, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020 (Claudio Grassi/LaPresse via AP)
Lazio's Felipe Caicedo, center, celebrates with Ciro Immobile, top, and other teammates after scoring his side's first goal during the Italian Serie A soccer match between Parma and Lazio at the Tardini stadium in Parma, Italy, Sunday, Feb. 9, 2020 (Claudio Grassi/LaPresse via AP) CLAUDIO GRASSI/LAPRESSE VIA AP

Χάρη στο χρυσό γκολ του Καϊσέδο στο 41', η Λάτσιο έφυγε με το τρίποντο από το "Ταρντίνι" νικώντας 1-0 την Πάρμα και μείωσε σε έναν βαθμό την απόσταση που τη χωρίζει από την κορυφή της Serie A!

Λένε πως στους "δύο τρίτος δεν χωρεί", όμως στο φετινό Καμπιονάτο η Λάτσιο έχει βαλθεί να στείλει το μήνυμα πως μπορεί να αντέξει τη μάχη έχοντας απέναντί της, Γιουβέντους και Ίντερ.

Το απόγευμα της Κυριακής (9/2) η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι πέρασε νικηφόρα με 1-0 από το "Ένιο Ταρντίνι" επικρατώντας 1-0 της Πάρμα και μείωσε στον έναν πόντο την απόσταση που τη χωρίζει από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, 15 αγωνιστικές πριν το φινάλε του φετινού μαραθωνίου.

Σκόρερ του μοναδικού γκολ του αγώνα ήταν ο Καϊσέδο στο 41' που εκτέλεσε με σουτ μέσα από την περιοχή τον Κολόμπι μετά από σέντρα του Λουίς Αλμπέρτο από τα δεξιά (η μπάλα έφτασε στα πόδια του μετά από κόντρα που έγινε μεταξύ Ερνάνι και Ιακοπόνι), με τους παρμέντσι να πιέζουν στο δεύτερο ημίχρονο και να χάνουν αρκετές καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλα τους λατσιάλι να αντέχουν και να κατακτούν το υπερπολύτιμο τρίποντο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λάτσιο συμπλήρωσε 18 διαδοχικά ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα (14 νίκες - 4 ισοπαλίες ο απολογισμός της σε αυτό το διάστημα) για πρώτη φορά στα 120 χρόνια της ιστορίας της, με τους πρωτευουσιάνους να ετοιμάζονται πλέον για το ντέρμπι με την Ίντερ, την ερχόμενη αγωνιστική στο "Ολίμπικο".

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 23ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

Ρόμα - Μπολόνια 2-3 (22' αυτ. Ντενσβίλ, 72' Μχιταριάν / 16' Ορσολίνι, 26', 51' Μπάροου)

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

Φιορεντίνα - Αταλάντα 1-2 (32' Κιέζα / 49' Σαπάτα, 72' Μαλινόβσκι)

Τορίνο - Σαμπντόρια 1-3 (55' Βέρντι / 70' 75' Ραμίρες, 79' πεν. Κουαλιαρέλα)

Βερόνα - Γιουβέντους 2-1 (76' Μπορίνι, 86' πεν. Πατσίνι / 65' Ρονάλντο)

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

ΣΠΑΛ - Σασουόλο 1-2 (24' Μπονιφάτσι / 65' πεν. Καπούτο, 90' Μπογκά)

Μπρέσια - Ουντινέζε 1-1 (81' Μπιζόλι / 90+2' Ντε Πάουλ)

Τζένοα - Κάλιαρι 1-0 (43' Πάντεβ)

Νάπολι - Λέτσε 2-3 (48' Μίλικ, 90' Καγεχόν / 29' 61' Λαπαντούλα, 82' Μανκόζου)

Πάρμα - Λάτσιο 0-1 (41' Καϊσέδο)

Ίντερ - Μίλαν (21.45)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SERIE A:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόμα - Μπολόνια 2-3: Νέο "χαστούκι" στο Ολίμπικο

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ