ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπέιλι: “Ο κ. Μαρινάκης μου μίλησε για τον στόχο του Europa League, θα ήθελα να το κατακτήσω για δεύτερη σερί φορά”

Intime

Δείτε τις δηλώσεις του Λέον Μπέιλι κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο της Αθήνας για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Λέον Μπέιλι πάτησε Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού και δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και πώς στόχος του είναι να κατακτήσει το Europa League με τα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά τα λόγια του Μπέιλι:

Για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό: “Είναι τιμή να είμαι εδώ. Εγώ και η οικογένεια μου θέλαμε να είμαστε εδώ και είμαι σίγουρος ότι θα ο απολαύσουμε και θα δημιουργήσουμε ωραίες αναμνήσεις.

Για τον στόχο του Europa League και την συζήτηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μου μίλησε για τον στόχο του Europa League, τον κατέκτησα την προηγούμενη χρονιά έχω μεγάλη εμπειρία που μπορώ να δώσω στην ομάδα θα ήθελα να τον κατακτήσω για δεύτερη σερί φορά, αυτή τη φορά με τον Ολυμπιακό.

Για τους φίλους της ομάδας: “Ανυπομονώ να τους γνωρίσω. Ακόμη θυμάμαι πριν από τρία χρόνια την ατμόσφαιρα, νομίζω είναι η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω παίζει ποτέ και ελπίζω να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ