ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ξανά θετικός στον κορονοϊό ο Βεράτι, χάνει την πρώτη μάχη με την Μπάγερν

Ο Μάρκο Βεράτι με τη φανέλα της Παρί σε αναμέτρηση της Ligue 1 απέναντι στην Λοριάν
Ο Μάρκο Βεράτι με τη φανέλα της Παρί σε αναμέτρηση της Ligue 1 απέναντι στην Λοριάν @ 2020 CHRISTOPHE ENA/ASSOCIATED PRESS

Ο Μάρκο Βεράτι βρέθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κορονοϊό μέσα στο 2021 και θα αναγκαστεί να χάσει την πρώτη μάχη της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Μπάγερν Μονάχου θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στις δύο κόντρες της με την Παρί Σεν Ζερμέν με φόντο τα ημιτελικά του Champions League (τραυματίστηκε στο ματς της Πολωνίας με την Ανδόρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου) ωστόσο απώλειες ενόψει της μάχης με τους νταμπλούχους Γερμανίας και πρωταθλητές Ευρώπης θα έχει και η γαλλική ομάδα.

Η τελευταία προέκυψε το βράδυ της Παρασκευής (2/4), με τους πρωταθλητές Γαλλίες να ανακοινώνουν πως ο Μάρκο Βεράτι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό σε σχετικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και το γεγονός αυτό να μεταφράζεται σε αποχή του από αγωνιστική δραστηριότητα για τις επόμενες επτά ημέρες βάσει του πρωτοκόλλου για τον κορονοϊό.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει το πρώτο ματς της Παρί με την Μπάγερν για τους "8" του Champions League την ερχόμενη Τετάρτη (7/4) στο Μόναχο, με τον παίκτη να έχει μείνει εκτός αποστολής και από το εντός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος του Σαββάτου (3/4) με την Λιλ λόγω προβλημάτων στον μηρό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιταλός αμυντικός μέσος πέφτει για δεύτερη φορά στην παγίδα του κορονοϊού μέσα στο 2021 καθώς είχε βρεθεί θετικός και πριν από τον αγώνα της Ligue 1 με αντίπαλο την Λοριάν τον περασμένο Ιανουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2020 Christophe Ena/Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ