ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Στο Κατάρ ο Ζιντάν για να μιλήσει με τον Εμίρη

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ © 2020 PETER POWELL / AP IMAGES

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ταξίδεψε στην Ντόχα το βράδυ της Τρίτης (28/6) και σύμφωνα με τη Mundo Deportivo ο λόγος ήταν για να συναντηθεί με τον Εμίρη του Κατάρ σε μία ύψιστη προσπάθεια των ανθρώπων της Παρί Σεν Ζερμέν να πείσουν τον Γάλλο να αναλάβει την ομάδα.

Αν και όλοι στο Παρίσι μιλούν για οριστική συμφωνία της Παρί Σεν Ζερμέν με τον προπονητή της Νις, Κριστόφ Γκαλτιέ, η Mundo Deportivo επαναφέρει στο τραπέζι το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος τεχνικός εξακολουθεί να παραμένει προτεραιότητα για τον σύλλογο του Παρισιού, ενώ αποτελεί και ένα πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του νέου αθλητικού συμβούλου της ομάδας, Λουίς Κάμπος.

Από τη μεριά του βέβαια, ούτε ο Ζινταν φαίνεται να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Παριζιάνων, αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα την Τρίτη (28/6) ταξίδεψε με προορισμό την Ντόχα, όπου θα συναντήσει τον Εμίρη του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Τάνι.

Η εφημερίδα ωστόσο ξεκαθαρίζει, πως ίσως αυτή να είναι η τελευταία φορά που οι δύο πλευρές θα διαπραγματευτούν, σε μία ύψιστη προσπάθεια των πρωταθλητών Γαλλίας να τον πείσουν.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται ένας από τους "όρους" που είχε θέσει ο "Ζιζού" αναμένεται να ικανοποιηθεί, κι αυτός ήταν η αποχώρηση του Νεϊμάρ από την ομάδα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ