ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Θέμα λεπτομερειών το οριστικό deal με Γκαλτιέ, στην τελική ευθεία για Σκρίνιαρ

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της Λιλ | 2 Νοεμβρίου 2019
Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της Λιλ | 2 Νοεμβρίου 2019 @2019 DANIEL COLE/AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν αισιοδοξεί πως αυτή την εβδομάδα θα κλείσει οριστικά το θέμα προπονητή, με τον Κριστόφ Γκαλτιέ να έχει "κλειδώσει" ως ο διάδοχος του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στον πάγκο. Σκληρό μπρα ντε φερ με την Ίντερ για τον Μίλαν Σκρίνιαρ.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έκλεισε τη φετινή σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα με την Παρί ωστόσο η αποτυχία του να φέρει την πολυπόθητη διάκριση στην Ευρώπη παρά το εξαιρετικό ρόστερ που είχε στη διάθεσή του, αποδείχτηκε η δαμόκλειος σπάθη του.

Ναι μεν παραμένει στον πάγκο των Παριζιάνων όμως θεωρείται ουσιαστικά προπονητής με σύντομη ημερομηνία λήξης, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η απόφαση των διοικούντων τον γαλλικό σύλλογο για την αντικατάστασή του είναι οριστική και αμετάκλητη.

Εκείνος που εμφανίζεται ως ο εκλεκτός για να σηκώσει το τεράστιο βάρος από εδώ και στο εξής είναι ο Κριστόφ Γκαλτιέ, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να τονίζει πως οι άνθρωποι της Παρί αισιοδοξούν ότι εντός της εβδομάδας θα κλείσει θετικά το ζήτημα.

"Υπάρχει πληρης συμφωνία με τον Γάλλο προπονητή για το συμβόλαιό του και εντός της Παρί κάνουν λόγο για λεπτομέρειες", ανέφερε χαρακτηριστικά για το φλερτ των πρωταθλητών Γαλλίας με τον προπονητή της Νις.

Την ίδια ώρα πάντως, ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί σχεδιάζει να κάνει ένα ακόμα δυνατό μεταγραφικό χτύπημα, με τον Μίλαν Σκρίνιαρ να είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι Παριζιάνοι ώστε να τους ισχυροποιήσει στο κέντρο της άμυνάς τους.

Ωστόσο, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Ασράφ Χακίμι το 2021, θα χρειαστεί να δαπανήσουν ένα πολύ μεγάλο ποσό για να τον πάρουν από την Ίντερ, με την Gazzetta dello Sport να υπογραμμίζει πως οι Κυπελλούχοι Ιταλίας τον αφήνουν να φύγει μόνο αν πάρουν 70.000.000 ευρώ, απορρίπτοντας πρόταση για 60.000.00 ευρώ και τον Ντράξλερ ως έμψυχο αντάλλαγμα.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ