ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Θετικοί στον κορονοϊό Ντι Μαρία και Ντράξλερ

Ο Άνχελ Ντι Μαρία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Άνχελ Ντι Μαρία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν Ⓒ 2021 THIBAULT CAMUS / AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε ότι ο Άνχελ Ντι Μαρία και ο Τζουλιάν Ντράξλερ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και τέθηκαν νοκ-άουτ για την αναμέτρηση με τη Λιόν. Ο Ντι Μαρία ήταν στην αποστολή των Παριζιάνων για το πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Βαν.

Ο κορονοϊός δεν σταματάει να ταλαιπωρεί την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς θετικοί στον ιό βρέθηκαν και οι Άνχελ Ντι Μαρία και Τζούλιαν Ντράξλερ, τρεις μέρες πριν από την πολύ σημαντική αναμέτρηση με τη Λιόν. Σύμφωνα με την ενημέρωση των Παριζιάνων οι δύο ποδοσφαιριστές τέθηκαν σε καθεστώς καραντίνας και έχει τεθεί σε εφαρμογή το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λιονέλ Μέσι στον τελευταίο έλεγχο που υποβλήθηκε βρέθηκε αρνητικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει στο Παρίσι για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Ο Ντι Μαρία είχε ταξιδέψει στη Γαλλία την Κυριακή, ήταν στην αποστολή στην αναμέτρηση με τη Βαν για το Κύπελλο Γαλλίας, ωστόσο δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, Οι Παριζιάνοι ανησυχούν για περαιτέρω διασπορά του ιού στις τάξεις της ομάδας.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ