ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Μέσι επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από έναν μήνα αποχής

Ο Μέσι στο παιχνίδι της Παρί με τη Λοριάν για τη Ligue 1
Ο Μέσι στο παιχνίδι της Παρί με τη Λοριάν για τη Ligue 1 © 2021 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Μετά από σχεδόν έναν μήνα απουσίας λόγω κορονοϊού, ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν και μετράει ουσιαστικά αντίστροφα για να επιστρέψει σε φουλ δράση.

H αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψει στη δράση με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν ο Λιονέλ Μέσι άρχισε από την Τρίτη, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να επιστρέφει στις ομαδικές προπονήσεις της ομάδας του από τις οποίες απείχε το τελευταίο διάστημα.

Αιτία ο κορονοϊός που χτύπησε τον Pulga κατά τη διάρκεια των χειμωνιάτικων διακοπών του μαζί με την οικογένειά του στην πατρίδα του, με τον επτάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας να είναι απόντας από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Παριζιάνων από τις 22 Δεκεμβρίου και το 1-1 κόντρα στην Λοριάν.

Η επιστροφή του στις ομαδικές προπονήσεις έρχεται λίγες ημέρες αφότου είχε αρχίσει να προπονείται ατομικά, με τον Μέσι να αναφέρεται μάλιστα στην περιπέτεια της υγείας του κάνοντας το εξής σχόλιο στο Instagram:

"Μου πήρε περισσότερο καιρό απ'ότι περίμενα για να αναρρώσω, όμως έχω σχεδόν επιστρέψει και δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω στο γήπεδο".

Σημειώνεται πως ο 34χρονος σούπερ σταρ έχει απουσιάσει από τα τρία τελευταία ματς της Παρί ενώ με τα τωρινά δεδομένα θέτει υποψηφιότητα για να επιστρέψει στη δράση την ερχόμενη Κυριακή (23/1) στο πλαίσιο του αγώνα της Ligue 1 απέναντι στην Ρεμς.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ