ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Μέσι: "Μου πήρε περισσότερο απ' όσο περίμενα να αναρρώσω από τον κορονοϊό"

Ο Λιονέλ Μέσι της Παρί σε στιγμιότυπο κόντρα στη Λοριάν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Μουστουάρ", Λοριάν | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021
Ο Λιονέλ Μέσι της Παρί σε στιγμιότυπο κόντρα στη Λοριάν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Μουστουάρ", Λοριάν | Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για τον κορονοϊό σε ανάρτηση μέσω της οποίας ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που του έστειλαν, αναφέροντας πως περίμενε να αναρρώσει γρηγορότερα.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών της εορταστικής περιόδου, ο Λιονέλ Μέσι νόσησε από κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μείνει σε καραντίνα για μία εβδομάδα στο Ροσάριο. Ο Αργεντινός σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, που στις 5 Ιανουαρίου βγήκε αρνητικός μετά από PCR τεστ, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που του έστειλαν.

Μάλιστα, στην ανάρτησή του ο Pulga υποστήριξε πως πίστευε ότι η ανάρρωσή του θα διαρκούσε λιγότερο.

"Όπως ξέρετε πέρασα κορονοϊό και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα που έλαβα και να σας πω ότι μου πήρε περισσότερο από όσο περίμενα να γίνω καλά, αλλά έχω σχεδόν αναρρώσει και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο.

Προπονούμαι τις τελευταίες μέρες για να φτάσω ξανά το 100% μου, έρχονται πολύ ωραίες προκλήσεις αυτή τη χρονιά και καλώς εχόντων θα τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά. Ευχαριστώ!", έγραψε στην ανάρτησή του ο Μέσι.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ