ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπορντό 3-0: Ξέσπασε εν μέσω έντονων αποδοκιμασιών

Οι Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Μέσι
Οι Νεϊμάρ, Εμπαπέ και Μέσι © 2021 MICHEL EULER/AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον αποκλεισμό από το Champions League και τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου στο Παρκ Ντε Πρενς πήρε τη νίκη κόντρα στην Μπορντό, επικρατώντας 3-0, χάρη στα γκολ των Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Παρέδες.

Οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν δέχθηκαν έντονες αποδοκιμασίες κατά την είσοδό τους στο Παρκ Ντε Πρενς, με τους οπαδούς της ομάδας να γιουχάρουν το σύνολο του Μαουρίσιο Ποτσετίνο για τον αποκλεισμό από το Champions League και ιδιαίτερα τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ. Ωστόσο, επιβλήθηκαν 3-0 της Μπορντό για την 28η αγωνιστική της Ligue 1.

Μάλιστα, η γιούχα συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ από αυτή γλίτωσε μονάχα ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση μίας και ήταν και εκείνος που σημείωσε τα δύο γκολ κόντρα στη Ρεάλ.

Πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα η Μπορντό απείλησε δις την Παρί. Αρχικά, ο Ουντίν δοκίμασε το σουτ μέσα από την περιοχή, υποχρεώνοντας τον Νάβας να διώξει σε κόρνερ. Στη συνέχεια και μετά την εκτέλεση κόρνερ ο Γκιλαβογκί έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει για λίγο δίπλα από την εστία του Κοσταρικανού κίπερ.

Παρά το άσχημο κλίμα ωστόσο, η Παρί βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ με τον συνήθη ύποπτο, Εμπαπέ. Στο 24' ο Μέσι μοίρασε ωραία στον Βαϊνάλντουμ, ο οποίος έκανε την κάθετη μέσα στην περιοχή, βρήκε τον Γάλλο κι εκείνος εκτέλεσε ωραία για το 1-0 των Παριζιάνων.

Κάπως έτσι, ο 23χρονος έγινε ο έκτος Γάλλος παίκτης που σκόραρε τουλάχιστον 15 γκολ σε τέσσερις συνεχόμενες σεζόν στα Top-5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μετά τους Τιερί Ανρί, Αντουάν Γκριεζμάν, Αλεξάντρ Λακαζέτ, Καρίμ Μπενζεμά και Ουισάμ Μπεν Γεντέρ.

Ο Νεϊμάρ έκλεισε τα αυτιά στη "γιούχα" και σκόραρε για το 2-0

Σε ένα διχασμένο Παρκ Ντε Πρενς, ο Νεϊμάρ βρήκε τον τρόπο εν μέσω αποδοκιμασιών να σκοράρει. Ο Χακίμι έκανε την παράλληλη στον Βραζιλιάνο, ο οποίος με πλασέ από κοντά έγραψε το 2-0 στο 52'.

Μετά από μία φάση διαρκείας, ο Παρέδες έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο σουτ από την περιοχή, υπέγραψε το 3-0 και τη νίκη της Παρί, με το σκορ να μένει μέχρι το φινάλε του αγώνα. Στο 87' ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 4-0, αλλά το σουτ του Μέσι έξω από την περιοχή κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Πουσίν.

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ