ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Έκτακτη σύσκεψη για το μέλλον του Γκαλτιέ, στο τραπέζι η επιστροφή του Τούχελ

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί
Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν συγκάλεσε την Πέμπτη (9/3) έκτακτο συμβούλιο με κύριο ζήτημα το μέλλον του Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από το Champions League. Ορατό το πλάνο επιστροφής του Τόμας Τούχελ, σύμφωνα με την ισπανική Relevo.

Ακόμα μία σεζόν βρίσκει την Παρί Σεν Ζερμέν να ολοκληρώνει πρόωρα την πορεία της στο Champions League. Οι Παριζιάνοι τα βρήκαν δύσκολα απέναντι στην Μπάγερν και με δύο ήττες αποκλείστηκαν στους "16" της διοργάνωσης.

Η εξέλιξη αυτή έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Κριστόφ Γκαλτιέ, ο οποίος είναι στα σχοινιά, με τους ανθρώπους της Παρί να συγκαλούν την Πέμπτη (9/3) έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να συζητήσουν το μέλλον του.

Το ενδεχόμενο διαζυγίου με τον 56χρονο Γάλλο είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν, ενώ όπως αναφέρει η ισπανική relevo στο τραπέζι υπάρχει ήδη και το όνομα ενός πιθανού αντικαταστάτη.

Πρόκειται για γνώριμο όνομα, καθώς είναι ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος αποχώρησε από το Παρίσι τον Δεκέμβριο του 2020, όταν η ομάδα αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της μαζί του, προσλαμβάνοντας τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ