ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ελεύθερη αφέθηκε η Ντιαλό, αλλά συνεχίζονται οι έρευνες για τον ξυλοδαρμό συμπαίκτριάς της

Η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατά Ντιαλό
Η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατά Ντιαλό PRINT SCREEN

Η 26χρονη παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατά Ντιαλό, η οποία θεωρήθηκε ηθική αυτουργός για την επίθεση στη συμπαίκτριά της Κέιρα Χαμραουί, αφέθηκε ελεύθερη. Ωστόσο, εξακολουθεί να θεωρείται ύποπτη, με τις έρευνες των Αρχών να συνεχίζονται.

Σοκ είχε προκαλέσει στον κόσμο του ποδοσφαίρου την Τετάρτη (10/11), η είδηση ότι πως η 26χρονη παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατά Ντιαλό, είναι η ηθικός αυτουργός για τη βάναυση επίθεση που δέχτηκε η συμπαίκτριά της στην Παρί και την Εθνική Γαλλίας, Κέιρα Χαμραουί.

Η Ντιαλό συνελήφθη με την κατηγορία πως προσέλαβε δύο άνδρες οι οποίοι την Πέμπτη (4/11) επιτέθηκαν στην Χαμραουί με σιδερολοστό και τη χτυπούσαν στα πόδια για να την τραυματίσουν με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνίζεται και στη θέση της να παίξει η Ντιαλό. Επίσης, έγινε γνωστό ότι πολλές ακόμη παίκτριες της ομάδας του Παρισιού δέχθηκαν απειλές, μεταξύ των οποίων και η Χαμραουί, από τον έναν από τους δύο άνδρες.

Ωστόσο, η Ντιάλο, όπως και ο άνδρας που είχε συλληφθεί ως ύποπτος, αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Ωστόσο, η συμπεριφορά της 26χρονης, η οποία σύμφωνα με όσα κατέθεσε η Χαμραουί είχε μειώσει την ταχύτητα του αυτοκινήτου τη στιγμή της επίθεσης, εξακολουθεί να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, με τις έρευνες να συνεχίζονται.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ