ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Προτάθηκε στην Ίντερ ο Καβάνι

Παρί: Προτάθηκε στην Ίντερ ο Καβάνι
AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Την ώρα που η Παρί κάνει προσπάθειες για να κρατήσει τον Έντινσον Καβάνι, η "Gazzetta dello Sport" αποκάλυψε πως οι μάνατζερ του Ουρουγουανού φορ ήρθαν σε επαφή με την Ίντερ προτείνοντάς τους να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι.

Την ώρα που το Νο 1 ερώτημα στην ποδοσφαιρική Ιταλία είναι πότε θα αφαιρεθεί η άνω τελεία που έχει μπει στη σεζόν λόγω κορονοϊού για να ολοκληρωθεί η σεζόν, η ομάδα που δείχνει να είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο μεταγραφικό μέτωπο είναι η Ίντερ.

Όχι μόνο λόγω των περιπτώσεων των Λαουτάρο Μαρτίνες και Μάουρο Ικάρντι, που είναι πολύ πιθανό να μην φορούν τα νερατζούρα τη νέα σεζόν (για τον πρώτο ενδιαφέρεται έντονα η Μπαρτσελόνα ενώ τον Ικάρντι εξετάζει το ενδεχόμενο να τον κρατήσει η Παρί Σεν Ζερμέν) αλλά και ελέω του... Έντινσον Καβάνι.

Μπορεί δημοσιεύματα τα προηγούμενα 24ωρα να έφερναν τον Ουρουγουανό επιθετικό να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", στο κάδρο της απόκτησής του μπαίνει πλεόν και η Ίντερ.

Παρί: Προτάθηκε στην Ίντερ ο Καβάνι
AP PHOTO/DAVID VINCENT

Και αυτό γιατί βλέπουν πως είναι πιθανό ο Λαουτάρο Μαρτίνες να πουληθεί στην Μπαρτσελόνα και ο Ικάρντι να μετακινηθεί μόνιμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, την ίδια ώρα που η επιστροφή του Αλέξις Σάντσες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (λήγει ο δανεισμός του) κάνει επιτακτική ανάγκη θωράκισης της γραμμής κρούσης, όπου θα έχει μόνο τους Λουκακού και Εσπόζιτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ