ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Δυο παίκτες και χρήματα για να δώσει Λαουτάρο στη Μπαρτσελόνα

Inter Milan's Lautaro Martinez controls the ball during an Italian Cup soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 12, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Lautaro Martinez controls the ball during an Italian Cup soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 12, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Σύμφωνα με το Sky Sports, οι Νέλσον Σεμέδο και Κάρλες Αλένια είναι οι δυο παίκτες που θέλει η Ιντερ συν χρήματα για να παραχωρήσει τον Λαουτάρο Μαρτίνες στη Μπαρτσελόνα.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αποτελεί τον διακαή πόθο της διοίκησης της Μπαρτσελόνα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, για να τον φέρει αυτό το καλοκαίρι στη Βαρκελώνη. Σύμμαχος και ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να αφήσει το Μιλάνο για την Καταλωνία, ώστε να βρεθεί στο πλάι του Λιονέλ Μέσι και του Λουίς Σουάρες.

Η Ίντερ έχει αντιληφθεί ότι πολύ δύσκολα θα καλυφθεί η ρήτρα των 111 εκατ. ευρώ από τη Μπαρτσελόνα, ειδικά με τα οικονομικά δεδομένα να έχουν αλλάξει άρδην λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των οικονομικών επιπτώσεων που υπάρχουν. Γι' αυτό και πέρα από χρήματα, θέλει και έμψυχα ανταλλάγματα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ του Sky Sports, οι Νέλσον Σεμέδο και Κάρλες Αλένια είναι οι παίκτες που θέλει ο Αντόνιο Κόντε, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει η πλευρά των μπλαουγκράνα. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και μένει να δούμε αν τελικά οι δυο ομάδες θα δώσουν τα χέρια, προκειμένου να προχωρήσει το deal.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ