ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Σέρχιο Ρίκο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο 82 μέρες μετά το σοκαριστικό ατύχημα

Ο Σέρχιο Ρίκο με τη σύζυγό του αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Ο Σέρχιο Ρίκο με τη σύζυγό του αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο EUROPA PRESS/ABACA PRESS/VISUALHELLAS.GR

Ο Σέρχιο Ρίκο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Παρασκευής (18/8) μετά από τρεις μήνες καθημερινού αγώνα έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Ευχάριστα νέα για τον Σέρχιο Ρίκο και την οικογένειά του, αφού την Παρασκευή (18/8) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν εδώ και τρεις μήνες (82 ημέρες). Πλέον θα συνεχίσει τη θεραπεία του από το σπίτι του μαζί με τη σύζυγό του, η οποία δεν έχει λείψει στιγμή από το πλευρό του αγαπημένου της.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας της Παρί είχε ανησυχήσει έντονα την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα, όταν έγινε γνωστή η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του από πτώση που είχε με το άλογο σε χωριό έξω από τη Σεβίλλη τον περασμένο Μάιο και έπεσε σε κώμα.

Η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο, ωστόσο ο ίδιος αποδείχθηκε μαχητής της ζωής, βγήκε από την εντατική και από τότε καταγράφει καθημερινά σημάδια βελτίωσης.

Κατά την αναχώρησή του από το νοσοκομείο μίλησε στους δημοσιογράφους που τον περιμέναν, λέγοντας: "Σας ευχαριστώ όλους για τον σεβασμό που δείξατε και ευχαριστώ όσους από εσάς είχατε χρόνο να μου στείλετε ένα μήνυμα στήριξης".

Ο συμπαίκτης του στην Παρί, Κιλιάν Εμπαπέ, έστειλε το ιδιαίτερο μήνυμά του μετά τα χαρούμενα νέα με ένα story στο Instagram, που έγραψε: "Η φωτογραφία της ημέρας. Δεν θα δείτε κάτι καλύτερο από αυτό. Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω έτσι αδερφέ μου".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ