ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Σέρχιο Ρίκο: Ευχάριστα νέα για τον τερματοφύλακα, βγήκε από την ΜΕΘ

Ο Σέρχιο Ρίκο σε αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Σέρχιο Ρίκο σε αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν DAVID RAMOS/POOL PHOTO VIA AP

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Ρίκο μετά από την πτώση που είχε από άλογο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας βγήκε από την ΜΕΘ και συνεχίζει να αναρρώνει σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Ο Σέρχιο Ρίκο είχε ανησυχήσει έντονα την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη όταν έγινε γνωστή η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του από πτώση που είχε με το άλογο, ωστόσο ο ίδιος αποδεικνύεται μαχητής της ζωής.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της συζύγου του, Άλμπα Σίλβα, βγήκε από την ΜΕΘ την Τρίτη (4/7) και μεταφέρθηκε σε θάλαμο του νοσοκομείου. "Πλέον θα μπορούμε να είμαστε μαζί του 24 ώρες το 24ωρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μπορεί να έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση της υγείας του, αλλά ακόμα είναι άγνωστο το πότε θα μπορούσε ο ποδοσφαιριστής της Παρί να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι του. "Δεν μας έχουν πει τίποτα άλλο, αυτή τη στιγμή. Τα πάει πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Δεν ξέρουμε περισσότερα αυτή τη στιγμή", δήλωσε η σύζυγός του, η οποία δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ