ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Νεϊμάρ αγνόησε τον Εμπαπέ στην προπόνηση

Ο Νεϊμάρ μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Νεϊμάρ μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ αγνόησε τον Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς επέλεξε να μη συνεργαστεί μαζί του σε μία άσκηση, αλλά να περιμένει τον Λιονέλ Μέσι, με τις φήμες για τα "σύννεφα" μεταξύ τους να φουντώνουν.

Ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρί Σεν Ζερμέν στάθηκε αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες που θέλουν τους Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ να μην έχουν τις καλύτερες δυνατές σχέσεις.

Ο Νεϊμάρ είναι στην πόρτα της εξόδου, καθώς δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες των ιθυνόντων των Παριζιάνων στα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Εμπαπέ, που έχει μερίδιο ευθύνης και για τον καταρτισμό της ομάδας, επιθυμεί την αποχώρησή του.

Για τον λόγο αυτό φαίνεται πως βρίσκεται και σε διαμάχη με τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είναι καλός φίλος με τον Βραζιλιάνο διεθνή. Την ίδια στιγμή όμως, και ο Νεϊμάρ φαίνεται ενοχλημένος, με το περιστατικό στην προπόνηση να μην περνάει απαρατήρητο.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες έπρεπε να συμπληρώσουν δυάδες σε μία άσκηση. Ο Νεϊμάρ ήταν ελεύθερος, όπως κι ο Εμπαπέ, με τον Γάλλο σταρ να του δίνει το χέρι. Ο Βραζιλιάνος άργησε να ανταποκριθεί, μέχρι που κάποιος άλλος ήρθε και έπιασε τον 23χρονο.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ