ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Διαμάχη Μέσι - Εμπαπέ για το μέλλον του Νεϊμάρ

Οι Εμπαπέ, Μέσι και Νεϊμάρ στο παιχνίδι της Παρί με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους ομίλους του Champions League.
Οι Εμπαπέ, Μέσι και Νεϊμάρ στο παιχνίδι της Παρί με τη Μάντσεστερ Σίτι © 2021 MICHEL EULER/AP IMAGES

Η Mundo Deportivo αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι και ο Κιλιάν Εμπαπέ έχουν διαμάχη για το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Αργεντινός επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα σε αντίθεση με τον Γάλλο φορ.

Ο Νεϊμάρ είναι στην πόρτα της εξόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες των ιθυνόντων των Παριζιάνων στα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

Τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο ότι ο "Νέι" βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου μετά την ανανέωση του Εμπαπέ, ο οποίος εκτός από πλουσιοπάροχες αποδοχές, έχει "λόγο" και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και έχει εισηγηθεί την απομάκρυνσή του, λόγω μερικών παραπτωμάτων.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, ο Εμπαπέ έχει έρθει σε διαμάχη με τον Μέσι για τον Νεϊμάρ, καθώς ο "Pulga" θέλει τον Νεϊμάρ να παραμείνει στην Παρί. Οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις, οι οποίες "οικοδομήθηκαν" από τη θητεία τους στην Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι εκτιμά τις ικανότητες του Νεϊμάρ, ενώ θεωρεί ότι είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ - Κελαϊφί, σε παλαιότερη δήλωση του, διέψευσε ότι ο Εμπαπέ αποφασίζει για τον καταρτισμό του στο ρόστερ, αλλά απλώς ακούνε τη γνώμη του και τη συνυπολογίζουν στις αποφάσεις τους.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ