ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Λουίς Ενρίκε διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα πως θέλει να φύγει λόγω του Εμπαπέ

Ο Λουίς Ενρίκε με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί
Ο Λουίς Ενρίκε με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί © 2023 AURELIEN MORISSARD / AP IMAGES

Η υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ έχει επηρεάσει τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος σύμφωνα με τη MARCA σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Παρί, μόλις έναν μήνα αφού ανακοινώθηκε. Ο Ισπανός τεχνικός διέψευσε τις φήμες.

Έκρυθμη συνεχίζει να είναι η κατάσταση στο Παρίσι κι αυτή τη φορά το "πρόβλημα" δεν είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ, ή τουλάχιστον όχι άμεσα.

Η MARCA ενεργοποίησε μία "βόμβα", υποστηρίζοντας σε δημοσίευμά της ότι ο Λουίς Ενρίκε σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, παρότι ανακοινώθηκε από τους Παριζιάνους μόλις στις 5 Ιουλίου.

Ο λόγος που ο Ισπανός τεχνικός είναι προβληματισμένος και κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την παραμονή του στον πάγκο των πρωταθλητών Γαλλίας αφορά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Εμπαπέ, αλλά και τον τρόπο που χειρίστηκε την κατάσταση ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Η απόφασή του προέδρου του συλλόγου να "κόψει" τον Γάλλο σταρ, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή της Παρί στην Ιαπωνία (από 22 Ιουλίου μέχρι 1 Αυγούστου), αλλά στη Γαλλία για να προπονείται με τους "κομμένους", ενόχλησε τον Ενρίκε.

Τα νέα δεδομένα δεν επιτρέπουν στον 53χρονο τεχνικό να δουλέψει πάνω στο πρότζεκτ που είχε φτιάξει και ζητά απαντήσεις από τη διοίκηση, δεδομένου ότι η αποχώρηση του 24χρονου σταρ θα άλλαζε πολύ τις προσδοκίες της ομάδα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League.

Το Footmercato αναφέρει πως ο Ενρίκε μαζί με τον Λουίς Κάμπος εξετάζουν δύο λύσεις: είτε την επαναφορά του Εμπαπέ μέχρι το τέλος του συμβολαίου του ή μια μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι, ενώ την προσεχή Δευτέρα (7/8) έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Κελαϊφί.

Ωστόσο, ο ίδιος διέψευσε τα σχετικά δημοσιεύματα, αναφέροντας: "Οι φήμες είναι τόσο γελοίες όσο και εντελώς άστοχες".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ