ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Ο Εμπαπέ έκανε την πρώτη προπόνηση με τους "κομμένους" και ερωτήθηκε αν θα μείνει στην Παρί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Νις για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022
Ο Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Νις για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022 © 2022 AURELIEN MORISSARD/ASSOCIATED PRESS

Ο Εμπαπέ μετά την πρώτη προπόνηση που έκανε με τους "κομμένους" της Παρί Σεν Ζερμέν σταμάτησε για να μοιράσει αυτόγραφα σε οπαδούς του συλλόγου και όλοι προσπαθούσαν να μάθουν ποιο θα είναι το μέλλον του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν ακολούθησε την αποστολή της Παρί Σεν Ζερμέν στην Ιαπωνία (από 22 Ιουλίου μέχρι 1 Αυγούστου) και έμεινε στη Γαλλία για να προπονείται με τους "κομμένους" από τη στιγμή που δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Παρί.

Ο ίδιος το Σάββατο το πρωί έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται στην ομάδα της Γαλλία και κατά την αποχώρηση του από το προπονητικό κέντρο υπήρχε πλήθος κόσμου που τον περίμενε.

Ο διεθνής φορ σταμάτησε, βγήκε από το "van" που τον μετέφερε και υπό τη συνοδεία ανθρώπων της Παρί υπέγραψα αυτόγραφα, έβγαλε φωτογραφίες και εν γένει δεν χάλασε κανένα χατήρι.

Στο μόνο που δεν απάντησε είναι αν θα μείνει στο Παρίσι και την Παρί. Σχέδον όλοι προσπαθούσαν να πάρουν την απάντηση από τον Εμπαπέ στην ερώτηση "Θα μείνεις στην Παρί;". Ο ίδιος όμως δεν απάντησε σε κανέναν παρά μόνο χαμογελώντας συνέχισε να βγάζει αυτόγραφα.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ