ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Εμπαπέ είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει, Ρεάλ - Λίβερπουλ θα δώσουν μάχη

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring a goal that was later disallowed during the Champions League Group F soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint-Germain at the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany, Wednesday, Dec. 13, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring a goal that was later disallowed during the Champions League Group F soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint-Germain at the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany, Wednesday, Dec. 13, 2023. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Από την Πρωτοχρονιά ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει με ορίζοντα το καλοκαίρι, με τη Ρεάλ και τη Λίβερπουλ να αναμένεται να δώσουν μάχη.

Τι σημαίνει η Πρωτοχρονιά για τον Εμπαπέ; Ότι μπαίνει στους τελευταίους έξι μήνες του συμβολαίου του με την Παρί. Πρακτικά, μπορεί να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει και φυσικά να υπογράψει με ορίζοντα το καλοκαίρι.

Επέκταση της συνεργασίας του με τους Παριζιάνους δεν φαίνεται να έρχεται σύντομα, παρά τις προσπάθειες των Γάλλων, έτσι δύο ομάδες αναμένεται να δώσουν μεγάλη μάχη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Parisien, η Λίβερπουλ και η Ρεάλ πρόκειται να διεκδικήσουν την υπογραφή του σταρ της Παρί. Το γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι Reds είναι σοβαρός υποψήφιος για την επόμενη μέρα στην καριέρα του Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Ρεάλ φυσικά παραμένει ως φαβορί. Βέβαια, οι μερένγκες έχουν αποτύχει να τον ντύσουν στα λευκά σε προηγούμενες περιπτώσεις και πλέον θέλουν να ακολουθήσουν μία διαφορετική τακτική, δίνοντάς του deadline να αποφασίσει μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ