ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Με τον Ντοναρούμα έχει οκτώ τερματοφύλακες

Ο Κέιλορ Νάβας της Παρί σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λιόν για τον τελικό του Coupe de la Ligue 2019-2020 στο "Σταντ ντε Φρανς", Παρίσι | Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020
Ο Κέιλορ Νάβας της Παρί σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λιόν για τον τελικό του Coupe de la Ligue 2019-2020 στο "Σταντ ντε Φρανς", Παρίσι | Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 © 2020 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Η Παρί Σεν Ζερμέν με την απόκτηση του Τζίτζι Ντοναρούμα έχει στην πρώτη ομάδα οκτώ τερματοφύλακες και ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αρκετές παραχωρήσεις.

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ανακοινώθηκε απ' την Παρί το βράδυ της Τετάρτης, με τη μεταγραφή να ολοκληρώνεται σε τυπικό σκέλος έπειτα από τις υποχρεώσεις του Ιταλού τερματοφύλακα στο Euro 2020. Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά τις επόμενες 5 σεζόν, με τον Ντοναρούμα να εισπράττει 12.000.000 ευρώ για κάθε μία εξ αυτών.

Πλέον, οι Παριζιάνοι στην πρώτη ομάδα έχουν οκτώ τερματοφύλακες. Συγκεκριμένα, εκτός απ' τον Ντοναρούμα, υπάρχουν οι Κέιλορ Νάβας, Αλφόνς Αρεολά, Σέρχιο Ρίκο, Αλεξάντρ Λετεγέ, οι 21χρονοι Μάρτσιν Μπούλκα και Γκαρισόν Ινοσέν και ο 18χρονος Ντένις Φράνκι.

Ωστόσο, όπως είναι φυσικό, η Παρί θα προχωρήσει σε αρκετές πωλήσεις ή αποδεσμεύσεις. Ο Αρεολά αναμένεται να πωληθεί στη Γουέστ Χαμ, με τα διεθνή ΜΜΕ να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Επιπλέον, σύμφωνα με την Parisien, ο Σέρχιο Ρίκο έχει ζητήσει να φύγει απ' την ομάδα.

Όσο για τους υπόλοιπους, την τρίτη θέση φαίνεται να κερδίζει ο Λετεγέ, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου. Επιπλέον, ο Ινοσέν πρόκειται να δοθεί δανεικός, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους Μπούλκα και Φράνκι.

Το μεγάλο ερώτημα αφορά τον Κέιλορ Νάβας κι αν θα δεχθεί ρόλο αναπληρωματικού τερματοφύλακα, ύστερα από τις τόσες επιτυχίες στην καριέρα του ως βασικός σε Ρεάλ και Παρί. Ήδη ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας έχει παρουσιαστεί αινιγματικός στα social media και μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Οι 8 τερματοφύλακες της Παρί

  1. Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα - 22, Ιταλία
  2. Αλφόνς Αρεολά - 28, Γαλλία
  3. Κέιλορ Νάβας - 34, Κόστα Ρίκα
  4. Σέρχιο Ρίκο - 27, Ισπανία
  5. Μάρτσιν Μπούλκα - 21, Πολωνία
  6. Αλεξάντρ Λετεγιέ - 30, Γαλλία
  7. Γκαρισόν Ινοσέν - 21, Αϊτή
  8. Ντένις Φράνκι - 18, Ιταλία
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ