ΞΑΝΘΗ

Παρελθόν ο Σμιθ

Παρελθόν ο Σμιθ
INTIME SPORTS

Ο Ράιαν Σμιθ αποτελεί παρελθόν από την Skoda Ξάνθη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θέλησε να είναι κοντά στην γυναίκα του που γέννησε.

Παρελθόν από την Skoda Ξάνθη αποτελεί ο Ράιαν Σμιθ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θέλησε να είναι κοντά στην γυναίκα του που γέννησε.

Ο 26χρονος Άγγλος αριστερός μέσος που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο είχε φορέσει την περσινή αγωνιστική περίοδο 9 φορές την φανέλα της Skoda Ξάνθης.

"Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ράιν Σμιθ", ανέφερε η ανακοίνωση της ακριτικής ομάδας.

Πλέον ο Νίκος Καραγεωργίου καλείται να βρει άλλον αριστερό χαφ για να καλύψει το κενό του Άγγλου παράλληλα με τις υπόλοιπες κινήσεις που είναι να γίνουνε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μία προπόνηση περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της ακριτικής ομάδας. Αερόβιες ασκήσεις με διαλειμματικό τρέξιμο στο πρώτο και με μπάλα στο δεύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που περιμένουν το πρώτο ρεπό της φετινής προετοιμασίας της ερχόμενης Κυριακής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κίμωνας Παπαδιώτης λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε ενώ οι διεθνείς Δημήτρης Γούτας και Αντώνης Ράνος πανηγύρισαν την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος U20 στην επόμενη φάση του Μουντιάλ της Τουρκίας κι ως εκ τούτου θα απουσιάσουν κι από επόμενες προπονήσεις της ακριτικής ομάδας.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ