ΚΑΒΑΛΑ

Παρελθόν Ντομπρασίνοβιτς-Πόποβιτς

Παρελθόν Ντομπρασίνοβιτς-Πόποβιτς
Ντε Μος

Παρελθόν αποτελούν από την Μ. Τρίτη οι Ντομπρασίνοβιτς-Πόποβιτς. Ακολουθεί ο Σόσιν και άλλοι...

Ο αποκλεισμός από τον τελικό Κυπέλλου είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση του συλλόγου να πάρει σοβαρές αποφάσεις όσο αφορά το ρόστερ της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.
Η... αρχή περιμέναμε να γίνει από τον προπονητή, όμως αυτό συνέβη αρχικά με ποδοσφαιριστές, που δεν είναι στα πλάνα των ανθρώπων της Καβάλας για τη νέα χρονιά.

Ντομπρασίνοβιτς και Πόποβιτς πέρασαν το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ και τους ζητήθηκε να λύσουν συμβόλαια τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr το ίδιο θα συμβεί και με τους Λούκας Σόσιν και Γκβοζντένοβιτς.

Μαύρος Γενάρης...

Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, πλην των Ντιέ και Σμολάρεκ, απογοήτευσαν με την απόδοση τους και κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Ερωτηματικό παραμένει η περίπτωση του Ντενίλσον, ο οποίος είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ πιστεύουν στις δυνατότητες του και γι' αυτό το λόγο έχει έρθει ειδικός γυμναστής που κάνει ατομικό πρόγραμμα μαζί του.

Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να δούμε την έκπληξη και με τον Βραζιλιάνο, καθώς έχει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια στην ομάδα.

Μέχρι τις 18 Απριλίου το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Άαντ Ντε Μος, ο οποίος αποτελεί ουσιαστικά ξένο σώμα από την ομάδα.















TAGS ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ