ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Παρελθόν και ο Μήτρου

Παρελθόν και ο Μήτρου

Μετά τους Παυλίδη, Προβατίδη και ο Νίκος Μήτρου έλυσε την συνεργασία του με τον Πιερικό. Στην πόρτα της εξόδου και οι Γκόνι, Αμπράμοβιτς. Καλά στοιχεία ο Αργεντίνος αριστερός χαφ Χόρχε Ομάρ Μίμα

Μετά τους Παυλίδη και Προβατίδη, ένας ακόμη παίκτης έλυσε την Τετάρτη το συμβόλαιό του με τον Πιερικό. Ο λόγος για τον Νίκο Μήτρου, καθώς ο 26χρονος παίκτης είχε συνάντηση με την διοίκηση και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. " Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας, κοινή συναινέσει, με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Μήτρου και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του", ανέφερε η ανακοίνωση.

Μετά τους τρεις προαναφερθέντες, σειρά για να λύσουν τα συμβόλαιά τους, θα πάρουν οι Αγκουστίν Γκόνι και Ντομαγκόχ Αμπράμοβιτς. Από εκεί και πέρα, καλά στοιχεία δείχνει στις προπονήσεις, ο Αργεντίνος αριστερός χαφ, Χόρχε Ομάρ Μίμα, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Σταύρο Διαμαντόπουλο.

Ο ποδοσφαιριστής, αναμένεται μάλιστα να πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο φιλικά ματς του Πιερικού, με Μακεδονικό (Πέμπτη) και Σβορώνο (Παρασκευή) και αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί.

Επίσης, στο μεταγραφικό "στόχαστρο" των "μελανόλευκων" βρίσκονται οι Σαλαμαστράκης, Χατζόπουλος και Τριανταφύλλου του Διαγόρα Ρόδου.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ