ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρελθόν και επίσημα ο Ρόμενταλ - Ολλανδός ο Νικλητσιώτης

Παρελθόν και επίσημα ο Ρόμενταλ - Ολλανδός ο Νικλητσιώτης
INTIME SPORTS

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας του, ο Ντένις Ρόμενταλ αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Στην Ολλανδία ο Νικλητσιώτης, έφυγε και ο Πάνουελ.

Παρελθόν οριστικά από τον Ολυμπιακό αποτελεί από την Τρίτη ο Ντένις Ρόμενταλ. Ο Δανός άσος που ήρθε με όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει στον Πειραιά, δεν κατάφερε να πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε και πλέον αποχωρεί.

Ο 33χρονος μεσοεπιθετικός, δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Ισπανού προπονητή, όμως ακόμη κι όταν έπαιρνε την ευκαιρία να αγωνιστεί δεν βοηθούσε την ομάδα του Λιμανιού, μ' εξαίρεση ένα εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ.

Παρά το βαρύ βιογραφικό του και τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με την αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ο Ντένις Ρόμενταλ ποτέ δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα δεδομένα του Ολυμπιακού και γι' αυτό έμεινε εκτός ρόστερ.

Μετά από αρκετά επεισόδια στο σήριαλ, τελικά οι δύο πλευρές αποφάσισαν να πάρουν συναινετικό διαζύγιο και οι δρόμοι τους χώρισαν οριστικά μετά από έναν χρόνο. Ο Δανός πρόλαβε να αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα σε 23 παιχνίδια, ενώ είχε πετύχει και 2 γκολ. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του, πιθανότατα να είναι η Μπρόντμπι, κάτι που σημαίνει πως επιστρέφει στην πατρίδα του.

Κατά τ' άλλα, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Γιώργου Νικλητσιώτη για ένα χρόνο στην Ολλανδική, Χέλμοντ Σπορτ που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία, ενώ ο νεαρός Γκιγιόμ Πάνουελ που ήταν στις μικρότερες ομάδες, αποχώρησε οριστικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ