ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο Πασκάλ Γιάνσεν από τον πάγκο της Άλκμααρ

Τέλος ο Πασκάλ Γιάνσεν από τον πάγκο της Άλκμααρ
Ο Πασκάλ Γιάνσεν στον πάγκο της Άλκμααρ @2023 AP IMAGES/KIN CHEUNG

Πασκάλ Γιάνσεν και Άλκμααρ ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους από το μεσημέρι της Τετάρτης (17/1), με τον ολλανδικό σύλλογο να ανακοινώνει το "διαζύγιο" με τον προπονητή που "εκτόξευσε" τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Ο Πασκάλ Γιάνσεν αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Άλκμααρ μετά από τρία χρόνια, με τον ολλανδικό σύλλογο να ανακοινώνει το μεσημέρι της Τετάρτης (17/1) την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Ο 50χρονος τεχνικός πρόλαβε να κοουτσάρει την Άλκμααρ σε 162 αγώνες, με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του τελευταίου χρονικού διαστήματος, που έχουν οδηγήσει την ομάδα στην 4η θέση σε απόσταση 18 βαθμούς από την κορυφή, να αποτελούν τον λόγο του "διαζυγίου".

Ωστόσο, η σημαντικότερη παρακαταθήκη που άφησε ο Γιάνσεν στον σύλλογο είναι η μετατροπή του Βαγγέλη Παυλίδη στο απόλυτο "κανόνι" της Eredivisie, καθώς ο Έλληνας διεθνής επιθετικός βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 18 γκολ στην κούρσα για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Στη θέση του στην άκρη του πάγκου μέχρι το φινάλε της σεζόν αναμένεται να καθίσει ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Μάαρτεν Μάρτενς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ