ΕΠΟ

Παρελθόν από την διεύθυνση διαιτησίας η σύζυγος του Βασάρα

Παρελθόν από την διεύθυνση διαιτησίας η σύζυγος του Βασάρα
ΕΠΟ EUROKINISSI

Η ΕΠΟ προχώρησε σε αλλαγές τόσο στην διεύθυνση διαιτησίας, όσο και στις διεθνείς σχέσεις και στην επικοινωνία της. Παρελθόν από την διαιτησία η σύζυγος του Κύρου Βασάρα, Ντέπυ Κοξένογλου.

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσής της, η ΕΠΟ προχώρησε σε μια σειρά από αλλαγές που αφορούν τόσο την διεύθυνση διαιτησίας, τις διεθνείς σχέσεις, αλλά και το κομμάτι της επικοινωνίας της.

Πιο συγκεκριμένα, αποχώρησε η σύζυγος του Κύρου Βασάρα, Ντέπυ Κοξένογλου, από τη διεύθυνση διαιτησίας και τις διεθνείς σχέσεις της ΕΠΟ. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι αποχώρησε από την Ομοσπονδία, απλά άλλαξε πόστο και μετακινήθηκε στη διεύθυνση επικοινωνίας, ως διευθύντρια, καθώς η θέση αυτή ήταν κενή.

Η κ. Μαρίνου, η οποία είναι κόρη του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Ζακύνθου, πήρε την θέση της στην διεύθυνση διαιτησίας. Η ίδια βρισκόταν ήδη σε αυτή τη διεύθυνση, απλά αναβαθμίστηκε έπειτα από εισήγηση του νέου αρχιδιαιτητή, Βίτορ Μέλο Περέιρα. Στη διεύθυνση διεθνών σχέσεων, διευθύντρια τοποθετήθηκε η Αθηνά Πατεράκη.

Στο επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν και άλλες αλλαγές σε διευθύνσεις της ΕΠΟ και όχι μόνο. Από 'κει και πέρα, μένει να δούμε τι θα γίνει με τον ίδιο τον Κύρο Βασάρα. Ο Βαγγέλης Γραμμένος ήταν κατά της ανανέωσης συνεργασίας του με την ΚΕΔ ως εκπαιδευτής διαιτητών, ωστόσο τα χέρια του ήταν δεμένα μιας και είχε επεκτείνει τη σύμβασή του με υπογραφή του πρώην προέδρου της ΠΔΕ, Ιωάννη Δρόσου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ