ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρντο: "Είπα στον Χάμες Ροντρίγκες πως η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα, του εύχομαι επιτυχία"

Ο Χάμες Ροντρίγκες στο Γεώργιος Καραϊσκάκης
Ο Χάμες Ροντρίγκες στο Γεώργιος Καραϊσκάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Χάμες Ροντρίγκες πριν από τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ζήτησε την γνώμη του πρώην επιθετικού των ερυθρόλευκων, Φελίπε Πάρντο.

Μετά τον Μαρσέλο, ο Ολυμπιακός έκανε το δεύτερο μεγάλο "μπαμ", καθώς απέκτησε τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ μάλιστα πριν από την άφιξή του στους ερυθρόλευκους συμβουλεύτηκε τον συμπατριώτη του, Φελίπε Πάρντο, ο οποίος έχει περάσει από τους Πειραιώτες.

"Ναι μιλήσαμε. Με ρώτησε πώς είναι η Αθήνα. Νόμιζα πως θα πήγαινε διακοπές, αλλά δεν το ήξερα ότι θα πάει στον Ολυμπιακό. Του είπα ότι η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα και θα το απολαύσει. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει τραυματισμούς και αδράξει την ευκαιρία για να παίξει στην Ελλάδα" ανέφερε ο Πάρδο.

Στη συνέχεια δήλωσε: "Του εύχομαι επιτυχία και να δείξει το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει. Είναι πιο ώριμος και αφοσιωμένος στο άθλημα".

Τέλος, τόνισε πως υπάρχει πίεση στον Ολυμπιακό: "Είναι σαν τη Ρεάλ, την Μπάγερν, τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημά του. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτή που βλέπει ο κόσμος. Πολλές ομάδες που αντιμετωπίζει κρύβονται, δεν κάνουν επιθέσεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ