ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Περιμένω τον πρόεδρο"

Παράσχος: "Περιμένω τον πρόεδρο"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε στην δύσκολη σεζόν του Ατρόμητου, τόνισε πως περιμένει τον Σπανό για τον προγραμματισμό, ενώ άφησε αιχμές για τον Σάντος.

"Καλό καλοκαίρι σε όλους και θα τα πούμε την 1η Ιουλίου. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο, αλλά είμαστε κοντά. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα.

Θα δούμε και τις προθέσεις του προέδρου για το μπάτζετ, καθώς φέτος αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα που μας κόστισαν, αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά", είπε αρχικά ο τεχνικός του Ατρόμητου.

Για το γεγονός πως ο Ατρόμητος δεν έχει πολλούς παίκτες στη Εθνική, τόνισε: "Είμαστε η τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αλλά για το Μουντιάλ επελέγη μόνος ένας, ο Παπαδόπουλος, και αν πάει και αυτός. Νομίζω ότι 4-5 παίκτες μας άξιζαν την κλήση και αδικήθηκαν δεν κλήθηκαν".

Τέλος για το παιχνίδι, είπε: "Κλείσαμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Αν έβλεπαν το παιχνίδι ουδέτεροι, θα πίστευαν ότι τώρα άρχισε η σεζόν. Στο πρώτο ημίχρονο νομίζω ότι κάναμε το καλύτερό μας ημίχρονο εφέτος στο Περιστέρι. Εκτός από τα τρία γκολ, μπορούσαμε να βάλουμε και άλλα. Στο δεύτερο με τις αντεπιθέσεις που κάναμε θα μπορούσαμε να σκοράρουμε 4-5 φορές".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ