ΟΦΗ

Παράσχος: ''Μόνο νίκη με ΠΑΟΚ''

Παράσχος: ''Μόνο νίκη με ΠΑΟΚ''
ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Ο Γιώργος Παράσχος ξεκαθάρισε οτι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα απο τη νίκη

''Αφού δεν μπορέσαμε να νικήσουμε τον Εργοτέλη, δεν μπορούμε να σκεφθούμε κάτι διαφορετικό στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ από την κατάκτηση της νίκης. Δεν με ενδιαφέρει αν η ομάδα μας θα έχει καλή απόδοση. Αυτό που θέλουμε είναι μόνο οι τρεις βαθμοί και ελπίζω ότι με την βοήθεια της τύχης θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το στόχο μας'' είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Αναφερόμενος στην πρώην ομάδα του, τόνισε: ''Δεν βλέπω τον αγώνα της Κυριακής εκδικητικά. Οποιαδήποτε ομάδα κι αν είχαμε αντίπαλο την Κυριακή, ο στόχος θα ήταν μόνο η νίκη. Δεν μας επηρεάζουν τα αποτελέσματα που έχει φέρει ο ΠΑΟΚ στους εκτός έδρας αγώνες. Διαθέτει έμπειρους και καλούς παίκτες και πιστεύω ότι η πορεία του σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα των παικτών που έχει. Είναι ομάδα που αγωνίζεται σφιχτά και δεν αφήνει το περιθώριο να δημιουργήσει ευκαιρίες ο αντίπαλός της''.

Αναφερόμενος στις μεταγραφικές νικήσεις, ο Γιώργος Παράσχος είπε ότι ο Σταθόγλου δόθηκε δανεικός στην ομάδα της Χερσονήσου, για να πάρει ευκαιρίες και να βελτιωθεί, ο Αλέκος Κουνενάκης δόθηκε δανεικός στον Ηρόδοτο, ο Πλουσής έχει ζητήσει να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, ενώ ο Κοκκινάκης, αν και υπάρχει πρόταση, δεν θα παραχωρηθεί.

Το ''παρών'' στη συνέντευξη Τύπου έδωσε και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Γιάννης Σφακιανάκης, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση: ''Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ έχει επίγνωση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα μας. Ξέρουμε ότι σωστά ο κόσμος έχει απαιτήσεις από την ομάδα μας και την κρίνει αυστηρά. Φυσικά δεν είναι ευχαριστημένος από τη μέχρι σήμερα πορεία που έχει ο ΟΦΗ. Το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση έφερε στην ομάδα μας καλούς παίκτες. Δυστυχώς, ο σχεδιασμός που κάναμε δεν βγήκε. Η ομάδα μας, μετά την πρόσληψη του κ. Παράσχου, έχει μια άλλη προς το καλύτερο προσωπικότητα.

Ο κ. Παράσχος έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στη βελτίωση της ομάδας μας. Όμως, οι φίλοι της ομάδας μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, ανεξάρτητα από την πορεία που έχει μέχρι σήμερα ο ΟΦΗ, προπονητής και παίκτες έχουν άμεση ανάγκη από τη μεγάλη βοήθεια που μπορούν να τους προσφέρουν. Εμείς που ζούμε καθημερινά την ομάδα θέλουμε να τους πούμε ότι προπονητής και παίκτες δουλεύουν σκληρά και είναι σίγουροι για την ομάδα μας. Είμαστε σίγουροι ότι ο ΟΦΗ στις επόμενες αγωνιστικές θα ανέβει πιο ψηλά''.









TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ