ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Με εντυπωσιάζει η εξέλιξη του Μπουμάλ"

Παράσχος: "Με εντυπωσιάζει η εξέλιξη του Μπουμάλ"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, αποκάλυψε ότι τον έχει εντυπωσιάσει η αγωνιστική εξέλιξη με του Ολιβιέ Μπουμάλ , τον οποίον γνωρίζει από την κοινή των θητεία στο Λεβαδειακό.

Ο Πλατανιάς έχασε εκτός έδρας με 2-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με τον τεχνικό της ομάδας των Χανίων, Γιώργος Παράσχο, να υποστηρίζει ότι μπορούσε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα από το ματς.

"Πιστεύω ότι ήρθαμε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που βρισκόταν σε καλή κατάσταση, με συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Δεν ήρθαμε εδώ να κλειστούμε, πέσαμε στα ίσα χωρίς φόβο και άσχετα αν χάσαμε πιστεύω ότι μπορούσαμε και δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι.

Από εκεί και πέρα, πληρώσαμε κάποιες αδράνειες στην άμυνά μας και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο γιατί ο Δημήτρης μπήκε κρύος και δεν ακολούθησε στο σπριντ τον Ανσαριφάρντ. Και στα δύο ημίχρονα ελέγχαμε το παιχνίδι και κινδυνέψαμε μόνο σε στημένες φάσεις πλην του Καραμάνου. Δυστυχώς κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές και δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε αλλιώς την ομάδα. Συνεχίζουμε και κρατάμε την καλή εικόνα. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο.

Αυτή η εξέλιξη του Μπουμάλ μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Πέρασε από Παναιτωλικό και Λεβαδειακό κι άφησε μέτριες εντυπώσεις. Η μεταμόρφωσή του άρχισε από τα Ψαχνά. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, ίσως είναι η μεγαλύτερη δύναμη του Πανιωνίου.

Και οι δύο αλλαγές έγιναν γιατί Γκνιάτιτς και Ιτούα, έχουν πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ο Γιακουμάκης χτύπησε στα πλευρά και δεν μπορούσε να συνεχίσει", ανέφερε ο Γιώργος Παράσχος.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ