ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Η γενικότερη εικόνα μας δεν άξιζε το 3-0, η ομάδα θα βρει τον δρόμο της"

Ο Παράσχος στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ
Ο Παράσχος στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ INTIME

Ο Γιώργος Παράσχος μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι Περιστεριώτες θα βρουν τον δρόμο τους και θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε 3-0 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η γενικότερη εικόνα της ομάδας του δεν άξιζε αυτό το σκορ. Μάλιστα, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι Περιστεριώτες θα βρουν τον δρόμο τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παράσχου

Για το ματς: "Το σκορ είναι τέτοιο που δεν μας δίνει πολλά περιθώρια να πούμε κάποια πράγματα. Από εκεί και πέρα θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάναμε, άσχετα αν δεν αποφύγαμε κάποια λάθη. Η γενικότερη εικόνα μας δεν άξιζε το 3-0. Βγήκαμε πολλές φορές στην αντίπαλη εστία.

Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό όταν φτάναμε εκεί και αυτό σίγουρα είναι κάτι το οποίο πρέπει να δουλέψουμε. Σίγουρα μας προβληματίζει το αποτέλεσμα, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της και μέρα με τη μέρα θα βελτιώνεται. Πάνω απ' όλα χρειάζεται μια νίκη αυτή η ομάδα για να αποβάλλει το άγχος, γιατί παίζουμε με πολύ άγχος".

Γιατί ο Ατρόμητος δέχθηκε γκολ ξανά μετά το 75': "Υπάρχει μια ασυνεννοησία εκεί στην άμυνά μας. Όταν έχεις να κάνεις με την ΑΕΚ και τον Αραούχο που εκμεταλλεύεται μια ευκαιρία. Αν δούμε το δεύτερο γκολ με το πέναλτι, ξεκίνησε από λάθος μας, γιατί δεν μπορέσαμε να συνεννοηθούμε. Ομάδες αυτής της ποιότητας εκμεταλλεύονται και το παραμικρό λάθος".

Για το στοιχείο που θέλει αλλαγή ο Ατρόμητος: "Εμείς χρειαζόμαστε μια νίκη. Από εκεί και πέρα πρέπει να βρούμε το καθαρό μυαλό να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που θα κάνουμε, γιατί θα κάνουμε. Από εκεί και πέρα η ομάδα μπορεί να βρει τον δρόμο της".

Για το ματς με τον Ιωνικό: 'Είναι πολύ καθοριστικό παιχνίδι. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα για εμάς εκείνο το παιχνίδι είναι το παν".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ