ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Δεν είχαμε φρεσκάδα"

Παράσχος: "Δεν είχαμε φρεσκάδα"
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Ατρομήτου δεν είχαν την φρεσκάδα των προηγούμενων αγώνων, ενώ κόστισαν κόντρα στον Λεβαδειακό και οι απουσίες, όπως είπε ο Γιώργος Παράσχος.

Πικρία άφησε στον Ατρόμητο η ήττα από τον Λεβαδειακό, όπως τόνισε ο Γιώργος Παράσχος ο οποίος πρόσθεσε πως η ομάδα του δεν είχε φρεσκάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου:

" Μετά από πολύ καιρό κάναμε την πρώτη μας ήττα που μας αφήνει μια πίκρα. Οι παίκτες δικαιολογούνται, διότι είναι πολύ καταπονημένοι. Δεν είχαμε φρεσκάδα όπως σε άλλα παιχνίδια, ενώ μας κόστισαν και οι απουσίες. Επιθετικά δεν μπορέσαμε να γίνουμε αισθητοί. Αντίθετα ο Λεβαδειακός είχε φρεσκάδα, το πάλεψε και πήρε το αποτέλεσμα".

Για τη φάση που ο Ατρόμητος ζήτησε πέναλτι με τον Ουμπίδες στο 32', ο Παράσχος είπε: " Είναι το τρίτο σερί παιχνίδι που βλέπουμε το ίδιο έργο. Από εκεί και πέρα δεν καταφέραμε να κρατήσουμε μπάλα και να κινηθούμε επιθετικά για να σκοράρουμε".

Για τη εικόνα του αγώνα στα τελευταία λεπτά, λέγοντας: " Από τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ, με λύπη μου είδα να γυρίζει το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Κι αυτό διότι είδαμε να υπάρχουν καθυστερήσεις και να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο μπάλες από τα παιδιά που δουλειά τους είναι να τις... μαζεύουν. Είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο".

Για τη μεταγραφή του Ιγκλέσιας: " Ο Ιγκλέσιας είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας. Πιθανότατα θα γίνει η μεταγραφή. Δυστυχώς είναι ένα πρόβλημα που δεν το περιμέναμε, διότι έχει λήξει η μεταγραφική περίοδος και δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια κίνηση. Είμαστε υποχρεωμένοι να καλύψουμε το κενό εκ των έσω".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ