ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραμένει Αθήνα

Παραμένει Αθήνα
New Image

Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή του Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου και θα παραμείνει μέχρι την Τρίτη, λόγω των παιχνιδιών της αύριο για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και την Τρίτη στην Τρίτη με την Καλλιθέα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο «Καραϊσκάκη» θα ξεκινήσει στις 19:00 ενώ αυτό της Τρίτης με την Καλλιθέα στις 16:45 και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας στα πλαίσια της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.
Έτσι λοιπόν η αποστολή του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα αναχωρήσει και πάλι για την Θεσσαλονίκη από την Αθήνα το βράδυ της Τρίτης με τον τεχνικό της ομάδας, Μάκη Κατσαβάκη, να προπονεί την ομάδα του την Κυριακή στις 12:00 και την Δευτέρα στις 16:30 στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Η αποστολή με Ολυμπιακό
Οι 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μάκης Κατσαβάκης, ήταν οι: Μπούσι, Φαβάλι, Σίκοφ, Κόβατς, Περόνε, Ουέλινγκτον, Στάθης, Γαλανόπουλος, Καραλιόπουλος, Καραμανλής, Κελπέκης, Κόλτσης, Παπαδόπουλος, Αμπονσά, Σαρακατσάνος, Ζαπρόπουλος, Σαμουηλίδης, Μπρίτο και Σπυριδάκης.

Περόνε και Αμπονσά
Στα ευχάριστα νέα για τον Μάκη Κατσαβάκη όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχαν να κάνουν με τους Εμάνουελ Περόνε και Κόφι Αμπονσά.

Οι εξετάσεις που υπεβλήθησαν μπορεί να μην έδειξαν κάτι το ανησυχητικό αλλά παρόλα αυτά η συμμετοχή τους στο αυριανό παιχνίδι του Σταδίου Καραϊσκάκη θα αποφασιστεί λίγο πριν την σέντρα.

Το πιο πιθανό σύμφωνα με τις ενδείξεις είναι ο Περόνε να μείνει στον πάγκο στο ξεκίνησε σε αντίθεση με τον Αμπονσά που δεν αποκλείεται να βρεθεί στην βασική ενδεκάδα.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ