ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρακολουθεί Γιαμπλόνσκι ο Παναθηναϊκός

Παρακολουθεί Γιαμπλόνσκι ο Παναθηναϊκός

Ο 26χρονος αριστερός μπακ, Τόμας Γιαμπλόνσκι, έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και αναμένεται οι άνθρωποι της ομάδας να τον... τσεκάρουν.

Τα μεταγραφικά ταξίδια για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθώς μετά την Κύπρο άνθρωπος του Τριφυλλιού θα βρεθεί στην Τσεχία για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει το "Goal", ένας εκ των Αναστασίου, Σαραβάκου ή Νταμπίζα είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσει το Σάββατο την αναμέτρηση ανάμεσα στη Γιάμπλονετς και τη Μλάντα Μπόλεσλαβ, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον αριστερό μπακ της πρώτης, τον Τόμας Γιαμπλόνσκι.

Ο 26χρονος αμυντικός έχει προταθεί πρόσφατα στους Πράσινους και το τεχνικό επιτελείο φαίνεται ότι θέλει να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για την αξία του. Το συμβόλαιο του Γιαμπλόνσκι (21 ματς και 1 ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα) με τη Γιάμπλονετς ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι αξιώσεις της τσεχικής ομάδας δεν είναι υψηλές, αφού ο άλλοτε διεθνής με την Ελπίδων της Τσεχίας μπακ έχει ζητήσει να φύγει.

Να σημειωθεί ότι ξεκίνησε την καριέρα του σαν αριστερός χαφ, ωστόσο το 2008 όταν αγωνιζόταν στη Σλάβια Πράγας ο τεχνικός της ομάδας. Κάρελ Γιάρολιμ, αποφάσισε να τον χρησιμοποιήσει στην θέση του αριστερού μπακ και από τότε ο Γιαμπλόνσκι καθιερώθηκε στα άκρα της άμυνας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ