ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Παραιτήθηκε ο Ριαβόγλου

Παραιτήθηκε ο Ριαβόγλου
ριαβογλου

Tην παραίτηση του ως πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα ανακοίνωσε ο Κώστας Ριαβόλγου

"Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Ριαβόγλου Κωνσταντίνος υποβάλλω την παραίτησή μου στο Δ.Σ. και στους Μετόχους της Π.Α.Ε. Οι λόγοι της παραίτησης είναι οικογενειακοί και προσωπικοί. Ευχαριστώ όλους σας για την ηθική και υλική στήριξη που μου παρείχατε στα δυόμιση χρόνια της Προεδρικής μου θητείας.
Μετά από δέκα χρόνια περίπου ενασχόλησης μου με τα κοινά του Αγροτικού Αστέρα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποχωρήσω από την ηγεσία της Π.Α.Ε. και να μείνω δίπλα σας ως φίλαθλος και μέλος του Π.Μ.Α.Σ. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους κυρίους Νικολαϊδη και Παπαπέτρου που με εμπιστεύθηκαν και με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Τους ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να διοικώ εγώ και οι συνεργάτες μου την ομάδα που είχα από παιδάκι στην καρδιά μου και να υλοποιήσω τα σχέδια και τα όνειρά μου για αυτήν την ομάδα που μετά από είκοσι χρόνια την επαναφέραμε στην Β’ Εθνική.

Τους ευχαριστώ γιατί ο Κωστάκης έγινε Κύριος Ριαβόγλου Πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Β’ – Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Τους ευχαριστώ γιατί με τις οικονομικές τους θυσίες και την αμέριστη ηθική συμπαράστασή τους μου έδωσαν την ευκαιρία τον Αγροτικό Αστέρα της 7ης θέσης στην Δ’ Εθνική να τον φέρουμε Πρωταγωνιστή στην Β’ Εθνική. Τους ευχαριστώ γιατί πίστεψαν σε εμένα ως άτομο και ως προσωπικότητα από την πρώτη στιγμή και τους ζητώ συγγνώμη για όσα λάθη έκανα αυτά τα δέκα χρόνια στον Αγροτικό Αστέρα.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. και ιδιαίτερα τους κυρίους Μπουσίνη και Διακάκη που μαζί οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε, τρελαθήκαμε και πετύχαμε όσα πετύχαμε. Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα για όσα προσφέρανε σε μένα και στην ομάδα. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν για το ήθος τους και την προσφορά τους.

Ιδιαίτερα όμως ευχαριστώ τον Νίκο, τον Ηλία, τον Νίκο, τον Κώστα, τον Παναγιώτη, τον Σάκη που από την πρώτη στιγμή με πίστεψαν και με στήριξαν με την ποδοσφαιρικά τους αξία και την μεγάλη προσωπικότητά τους.
Ευχαριστώ τον Κούτση Γεώργιο, τον Διλμπέρη Παναγιώτη, τον Κουλακιώτη Γεώργιοκαι τα άλλα παιδιά που αν και σχετικά νέοι στην ομάδα με στήριξαν και με πίστεψαν.

Ευχαριστώ το προσωπικό και το τεχνικό επιτελείο του Αγροτικού Αστέρα για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε όλα τα χρόνια. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον "Κουμπάρο", φίλο και Προπονητή Περικλή Αμανατίδη για όλα όσα κάναμε μαζί και για την αμέριστη συμπαράστασή του".














TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ