ΤΟΥΡΚΙΑ

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού που γρονθοκόπησε διαιτητή: "Ζητώ συγγνώμη"

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού που γρονθοκόπησε διαιτητή: "Ζητώ συγγνώμη"

Ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού, Φαρούκ Κοτσά, ο οποίος γρονθοκόπησε τον διαιτητή της αναμέτρησης με τη Ρίζεσπορ παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του κι απολογήθηκε για την πράξη του.

Ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού, Φαρούκ Κοτσά, ο οποίος έριξε γροθιά στο πρόσωπο του διαιτητή στον αγώνα με τη Ρίζεσπορ, ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τα καθήκοντά του και μέσω ανακοίνωσης απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του.

"Ζητώ συγνώμη από την τουρκική κοινότητα διαιτητών, το αθλητικό κοινό και το έθνος μας. Το και γιατί η κατάσταση έφτασε σε αυτό το σημείο είναι ανεξάρτητο από το τι συνέβη.

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι μια αδικία ή ένα λάθος, τίποτα δεν μπορεί να νομιμοποιήσει ή να εξηγήσει τη βία που διέπραξα, την οποία σίγουρα δεν επιθυμούσα.

Τα αθλητικά γήπεδα θα πρέπει να είναι ο χώρος που κυριαρχεί η ευγενής άμιλλα. Οποιαδήποτε στάση που ρίχνει μια σκιά στο Fairplay, συμπεριλαμβανομένης της δικής μου, δεν πρέπει να υπάρχει σε γήπεδα ή αίθουσες.

Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι παραιτήθηκα από της Ανκαραγκιουτσού για να αποτρέψω οποιαδήποτε περαιτέρω ζημιά στον σύλλογο, στους οπαδούς, στην κοινότητα στην οποία βρίσκομαι και στην οικογένειά μου.

Ελπίζω ότι αυτό το περιστατικό, το οποίο, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, δεν μπορώ να δεχθώ, θα είναι ένας λόγος για την αθλητική μας ζωή, ειδικά την ποδοσφαιρική μας κοινότητα, να απαλλαχθεί από λάθη, ελλείψεις και την κουλτούρα της βίας.

Ταυτόχρονα, ελπίζω ότι τα προβλήματα του τουρκικού ποδοσφαίρου θα συζητηθούν πιο ρεαλιστικά λόγω αυτού του σοβαρού περιστατικού που προκάλεσα.

Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να ζητήσω συγγνώμη ξανά σε όλους όσους έχω αναστατωθεί, ειδικά στους οπαδούς της Ανκαραγκιουτσού".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ