ΒΕΡΟΙΑ

Παραιτήθηκε ο Ελευθερούδης

Παραιτήθηκε ο Ελευθερούδης

Την παραίτηση του από την θέση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Βέροια υπέβαλε ο Γιώργος Ελευθερούδης. Διαβάστε την επιστολή του

Ο Γιώργος Ελευθερούδης υπέβαλε την παραίτησή του από την θέση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Βέροια. Στην γραπτή δήλωση της παραίτησής του έκανε αναφορά για προσωπικούς λόγους με την απόφασή του να είναι οριστική και αμετάκλητη.

" Ύστερα από 9 μήνες παρουσίας μου στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αποφάσισα να παραιτηθώ από την θέση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Η απόφαση μου είναι οριστική και αμετάκλητη και οι λόγοι αυτής είναι καθαρά προσωπικοί.

Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι η τύχη και οι συγκυρίες θα έφερναν σε σύγκρουση την επαγγελματική μου εργασία με το συναίσθημα και με τα προσωπικά και ηθικά μου πιστεύω", ανέφερε η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Ελευθερούδη.

Μία παραίτηση που θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήρθε εννιά μέρες πριν από το παιχνίδι Βέροια-Άρης για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ελευθερούδης που ανέλαβε το καλοκαίρι την θέση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Βέροιας νωρίτερα βρισκόταν στην ίδια θέση της ΠΑΕ Άρης.

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ