ΑΡΗΣ

Παραιτήθηκε και ο Ηλιάδης

Παραιτήθηκε και ο Ηλιάδης
INTIME SPORTS

Μετά την παραίτηση τριών μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ Άρης ήρθε και επίσημα η σειρά του προέδρου της Δημήτρη Ηλιάδη όπως ανακοινώθηκε. Δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα οι Αθανασιάδης και Γκουρλάκης.

Τις παραιτήσεις των τριών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης διαδέχθηκε και επίσημα ο πρόεδρός της Δημήτρης Ηλιάδης όπως ανακοινώθηκε. Δεν έχουν παραιτηθεί ακόμα οι Αθανασιάδης και Γκουρλάκης.

Η ανακοίνωση ανέφερε: " Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέβαλε σήμερα και εγγράφως -μετά τη χθεσινή προφορική του παραίτηση στον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, Παναγιώτη Στεφανίδη- ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Ηλιάδης".

Νωρίτερα είχανε ανακοινώσει την παραίτησής τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Άρης υπέβαλαν και εγγράφως επίσης μετά τη χθεσινή προφορική τους παραίτηση στον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτη Στεφανίδη τα μέλη Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης, Σταύρος Ζαχαρέλης και Γιώργος Παπαδόπουλος.

Εν τω μεταξύ ο Ηλιάδης ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση και αγωγή σε βάρος του Γιάννη Κωνσταντινίδη για συκοφαντική δυσφήμηση για τα όσα ακούστηκαν εις βάρος του στην τηλεοπτική εκπομπή ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ.

Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να εκδοθεί και ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της μέρας στην οποία ο Ηλιάδης θα απαντάει στις καταγγελίες του Κωνσταντινίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ