ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Παπουτσάκης:"Θα έρθουν αξιόλογοι παίκτες"

Παπουτσάκης:"Θα έρθουν αξιόλογοι παίκτες"
Παπουτσάκης

Ο πρόεδρος του Εργοτέλη μίλησε για την παρουσία της Εθνικής στο EURO αλλά και τα μετεγγραφικά του Εργοτέλη

Το "αφεντικό" της ομάδας παρακολούθησε τα τα παιχνίδια που έδωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πλαίσιο του Euro, κόντρα σε Ρωσία και Ισπανία. Μάλιστα κατά την παραμονή στο Σάλτσμπουργκ ο κ. Παπουτσάκης είχε και επαφές με παράγοντες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ανταλλάσοντας απόψεις γύρο από το ποδόσφαιρο.
Ο πρόεδρος σχετικά με την παρουσία της Εθνικής, δήλωσε:"Η Εθνική μας ομάδα τουλάχιστον στα δύο τελευταία παιχνίδια έπαιξε καλά και οι ποδοσφαιριστές μας τα έδωσαν όλα.

Στο τέλος δεν τα καταφέραμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δε γίνετε συνέχεια να έχεις επιτυχίες. Πάντως η Εθνική μας αξίζει ένα ζεστό χειροκρότημα απ’ όλους μας, μην ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα μας έδωσε τεράστια χαρά στην Πορτογαλία, μας έβγαλε στους δρόμους να πανηγυρίζουμε.

Πιστεύω ότι και στο μέλλον θα έχουμε επιτυχίες οι οποίες δεν θα αργήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που κατέβαλαν".

Παράλληλα μίλησε και για τη τη συνάντηση που είχε με παράγοντες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου:" Είχα την τύχη να έχω κάποιες επαφές με παράγοντες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και συζητήσαμε για ζητήματα γύρω από το ποδόσφαιρο, ανταλλάσοντας ενδιαφέρουσες απόψεις".

Τέλος για τα μετεγραφικά του Εργοτέλη, είπε:" Από την εβδομάδα που έρχεται θα υπάρξουν εξελίξεις και στα μεταγραφικά της ομάδας μας με την απόκτηση παικτών από τη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη.

Προσπαθούmε να φέρουμε στην ομάδα αξιόλογους παίκτες, όπως έγινε και με τους δύο ποδοσφαιριστές που έχουμε αποκτήσει(Γελαδάρης, Πλάσνεγκερ), οι οποίοι θα μας βοηθήσουν σημαντικά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει".










TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ