ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Θα τα δώσουμε όλα στο Champions League για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που ανήκει"

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα EUROKINISSI

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δήλωσε πως ήταν όνειρο ζωής για εκείνον να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και παράλληλα τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν τα πάντα στο Champions League για να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφαία διοργάνωση.

Στα μέσα Ιουνίου Champions League, με τον 37χρονο αμυντικό να δηλώνει στο επίσημο κανάλι της ομάδας πως ήταν όνειρο ζωής για εκείνον να ολοκληρώσει την καριέρα του στο Λιμάνι.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους στόχους του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, ενώ τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν τα πάντα στο Κυπέλλου για να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος κόντρα στην Μακάμπι: "Θα είμαστε σε μεγάλο βαθμό έτοιμοι, παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε γιατί την περασμένη χρονιά δεν ήμασταν στο Champions League. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του Champions League και θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για να μπορέσουμε να παίξουμε στη διοργάνωση".

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: "Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι ευλογία να αγωνίζεσαι σ' αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, τον πρόεδρο και τους συμπαίκτες μου. Νομίζω ότι για μένα ήταν ένα όνειρο ζωής και θα κλείσω την καριέρα μου σ' αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, αλλά αυτό που θέλω είναι να πηγαίνει η ομάδα καλά, να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο, να παίξουμε ένα καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστηθούμε κι εμείς, αλλά και ο κόσμος".

Για τον στόχο του πρωταθλήματος: "Ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο. Στη φάση που είμαστε νομίζω συγκεντρωνόμαστε στη φάση του Champions League. Θα τα δώσουμε όλα για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ