ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπαδόπουλος: "Στόχος το δύο στα δύο κόντρα σε Λευκορωσία και Ανδόρα για την πρόκριση"

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος
Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος, υποστήριξε σε δηλώσεις του ενόψει των αγώνων με Λευκορωσία και Ανδόρα πως στόχος είναι το δύο στα δύο για να είναι μέχρι τέλος η Ελλάδα στο κυνήγι της πρόκρισης.

Το δύο στα δύο κόντρα σε Λευκορωρία και Ανδόρα έθεσε ως στόχο της Εθνικής Ελπίδων ο ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Η Ελπίδων θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 13:30 θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία για την 11η αγωνιστική του 7ου προκριματικού ομίλου του EURO 2025.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου:

"Πρόκειται για 2 εξαιρετικής σημασίας αναμετρήσεις για την πορεία µας στον όμιλο. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για την πρόκριση θα πρέπει να κερδίσουµε και τις 2, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση µε την Λευκορωσία.

Φυσικά δεν µας απασχολεί η βαθμολογική θέση των αντιπάλων µας γιατί στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, όπως φάνηκε και στην 1η αναμέτρηση µε τη Λευκορωσία, στην οποία ήρθαµε ισόπαλοι 1-1.

Μάλιστα στο τελευταίο της παιχνίδι λύγισε στο φινάλε (1-0) από την Κροατία, και αυτό δείχνει πόσο δυσκολοκατάβλητη και ανταγωνιστική ομάδα είναι και παράλληλα ενισχύει την υποχρέωσή µας να δώσουµε τα πάντα για τους 3 βαθμούς.

Είναι δεδομένο ότι χρειάζεται σοβαρότητα και μαχητικότητα στο 100% από όλους µας για να επιτευχθεί ο στόχος των 2 νικών που θα µας διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης και πιστεύω ότι µε την προσήλωση στο τακτικό µας πλάνο θα τα καταφέρουμε.

Είναι σημαντικό ότι δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών αλλά και ότι έχει καταφέρει να γίνει ομάδα το γκρουπ των παικτών που ξεκίνησε τα προκριματικά πέρυσι. Πιστεύουμε ο ένας στον άλλον, ενώ υπάρχει απόλυτη πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Με την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα από όλους µας στις 2 αναμετρήσεις του Μαρτίου είμαι πεπεισμένος ότι θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα".

Στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι της Παρασκευής συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο Έλληνας τεχνικός δεν είχε απολύτως κάνα πρόβλημα.

Οι δύο αναμετρήσεις είναι εξόχως σημαντικές για την πορεία της Εθνικής, η οποία θέλει να εξαργυρώσει τα προηγούμενα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης (1η θέση) ή των μπαράζ για την τελική φάση (2η θέση).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ