ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Στόχος τα πλέι οφ"

Παπαδόπουλος: "Στόχος τα πλέι οφ"
σουλης παπαδοπουλος

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και για τους στόχους της ομάδας του

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης, τόνισε ότι στόχος στο ματς της 27ης αγωνιστικής είναι μόνο το θετικό αποτέλεσμα, ενώ σχολιάζοντας τον ΟΦΗ πρόσθεσε πως θα είναι αποτυχία αν δεν πάρει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Σούλη Παπαδόπουλου στον "Athletic Radio 104,2":

Για τους στόχους του Πιερικού: " Στόχος μας είναι τα πλέι οφ. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο όμως ο Πιερικός τον τελευταίο καιρό τα πάει αρκετά καλά και έχουμε μια σταθερή πορεία. Ο Πιερικός έχει να ανέβει αρκετά χρόνια στην Σούπερ Λίγκ".

Για τον ΟΦΗ: " Ο ΟΦΗ είναι ομάδα επιπέδου Σούπερ Λίγκ και μέχρι την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην Α' Εθνική. Θα είναι αποτυχία για την ομάδα αν δεν πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκ. Έχει αρκετό κόσμο που τον βοηθάει παντού και θα πρέπει να βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκ. Δεν τον «χωράει» η κατηγορία και η παρουσία του είναι πολυτέλεια για την Β' Εθνική".

Για το παιχνίδι του Σαββάτου: " Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πάμε στο παιχνίδι για το καλύτερο. Γνωρίζουμε ότι το γήπεδο θα έχει πολύ κόσμο και σεβόμαστε αρκετά τον ΟΦΗ. Δεν ερχόμαστε στο Ηράκλειο για να χάσουμε".

Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής: " Θεωρώ ότι πρώτος θα τερματίσει στην πρώτη θέση και βρίσκεται δίκαια εκεί. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι δεύτερη θα τερματίσει η Κέρκυρα. Ο ΟΦΗ βρίσκεται μακριά και «πλήρωσε» τα αποτελέσματα που είχε εκτός έδρας. Όμως είναι φαβορί στα πλέι οφ λόγω πολλών παραγόντων".

Για τον Εργοτέλη: " Πιστεύω ότι θα καταφέρει τελικά και θα παραμείνει στην κατηγορία. Θα είναι αμαρτία για αυτήν την ομάδα να πέσει. Πιστεύω ότι επαναπαύτηκε και για αυτόν τον λόγο έφτασε σε αυτό το σημείο και κινδυνεύει πλέον".

Μακρής: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"

Επίσης, ο Γιώργος Μακρής, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κατερίνης, ανέφερε πως ο Πιερικός δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και πως έχει τον πρώτο λόγο για να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς τελειώνει το συμβόλαιό του στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μακρή στον "Ενημέρωση 92,2":

" Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη είναι πολύ δύσκολο, ίσως το δυσκολότερο του πρωταθλήματος, αλλά θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Δουλεύουμε σκληρά με τον προπονητή και όλο το τιμ. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στα ίσια", είπε αρχικά και πρόσθεσε: " Ο στόχος ήταν να μπούμε στην εξάδα. Τώρα που τα καταφέραμε η ψυχολογία μας έχει οπωσδήποτε τονωθεί. Βέβαια θέλουμε να πάμε ακόμη ψηλότερα έτσι ώστε στην έναρξη των πλέι οφ να βρισκόμαστε σε ευνοϊκότερη θέση".

Όσον αφορά στην παραμονή του στον Πιερικό, ο Γιώργος Μακρής δήλωσε: " Έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα με την ομάδα. Αισθάνομαι καλά εδώ και θα ήθελα να παραμείνω. Βέβαια το θέμα θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Όπως και έχει πάντως, ο Πιερικός έχει τον πρώτο λόγο".

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε το Σάββατο 27/03 στις 15.00 την αναμέτρηση Εθνικός Αστέρας-Ολυμπιακός Βόλου.


























TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ