ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σε τροχιά πλέι οφ ο Πιερικός

Σε τροχιά πλέι οφ ο Πιερικός
Γκουγκουλιάς

Η ομάδα της Κατερίνης νίκησε 2-1 τον Εθνικό Αστέρα και τον έβαλε σε περιπέτειες...

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, μπήκε σε τροχιά πλέι οφ, καθώς ισοβαθμεί με τον Πανσερραϊκό στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς.
Από την άλλη ο Εθνικός Αστέρας που δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας βρίσκεται πλέον σε περιπέτειες, καθώς είναι στην 13η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με τον Εθνικό Αστέρα να ανοίγει το σκορ στο 35ο λεπτό με κεφαλιά του Ουκάρ μετά από σέντρα του Κριπιντίρη. Οι γηπεδούχοι στο 45’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πλασέ του Γκουγκουλιά και πήραν τη νίκη στο 86’ με κεφαλιά του Παντελιάδη.

Ο διαιτητής του αγώνα Πρωτοψάλτης (Κέρκυρας), έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Θάνο, Χωριανόπουλο και Κολόκα.

Πιερικός: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου, Κοντέων, Παντελιάδης, Πέντα (90’ Παστός), Φρέντερικς (46’ Ολγκίν), Θάνος, Γκουγκουλιάς (67’ Ρέγες).

Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος, Παριανός, Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος (57’ Διαμάντης), Ουκάρ, Πασάς, Κολόκας (88’ Φαμπίνιο), Λουάμο, Σικαλόπουλος (83’ Λιόσης).

Απολαύστε ζωντανά την Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε το Σάββατο 27/03 στις 15.00 την αναμέτρηση Εθνικός Αστέρας-Ολυμπιακός Βόλου.














TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ