ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Παραμένουμε ταπεινοί"

Παπαδόπουλος: "Παραμένουμε ταπεινοί"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πιερικού, Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για την φιλική αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Τι είπε για την προετοιμασία και το πρωτάθλημα της Football League

Αρκετά καλά στοιχεία έδειξε ο Πιερικός στο φιλικό της Παρασκευής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης, Σούλης Παπαδόπουλος, μια μέρα μετά το 1-1 με τον "δικέφαλο του βορρά" δήλωσε ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας του, κρατώντας παράλληλα χαμηλούς τους τόνους ενόψει της συνέχειας.

Παράλληλα επεσήμανε πως μόνο με δυνατά φιλικά, όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ, μπορεί η ομάδα του να κερδίσει πράγματα για την συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού: " Δώσαμε ένα φιλικό παιχνίδι με μια πολύ δυνατή ομάδα, κάνοντας ένα διάλειμμα στην έως τώρα προετοιμασία.

Ήδη από σήμερα επιστρέψαμε στους κανονικούς μας ρυθμούς. Στόχος είναι, μαζί με τους συνεργάτες μου να βάλουμε στέρεες βάσεις για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πολύ δύσκολου πρωταθλήματος της Football League", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Εμένα σα προπονητή μου αρέσουν τα δυνατά φιλικά, ανεξάρτητα αν είσαι έτοιμος ή όχι, εξάλλου στην περίοδο της προετοιμασίας κανείς δεν είναι έτοιμος. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αν δούμε τα μεγάλα κλαμπ, δίνονται δυνατά φιλικά από τις πρώτες ακόμη ημέρες της προετοιμασίας. Μαζί με τους συνεργάτες μου δουλεύουμε αυτό το πλάνο καθώς πιστεύουμε ότι μόνο από τα δυνατά φιλικά έχουμε να κερδίσουμε πράγματα".

Αναφορικά με την ισοπαλία της Τούμπας, ο τεχνικός του Πιερικού δήλωσε: " Το αποτέλεσμα σίγουρα περνάει σε δεύτερη μοίρα, όμως είναι καλό να παίζεις σε δυνατές έδρες με δυνατές ομάδες και να είσαι ανταγωνιστικός, να κερδίζεις ή να μη χάνεις.

Αναμφισβήτητα το αποτέλεσμα μας έδωσε καλή ψυχολογία για να συνεχίσουμε τη δύσκολη δουλειά μας, όμως ακόμη κι αν χάναμε με 4-0 για μένα θα ήταν το ίδιο πράγμα. Κι αυτό γιατί, όταν συζήτησα το ενδεχόμενο του να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ με τους συνεργάτες αλλά και με τους ποδοσφαιριστές, είδα ότι θέλανε πολύ να παίξουν. Για μένα είχαν ήδη κερδίσει γιατί είδα ότι έχουν όνειρα και φιλοδοξίες. Έτσι αρμόζει σε μια ομάδα σαν τον Πιερικό".

Τέλος, ο Σούλης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στη διοίκηση της ΠΑΕ λέγοντας χαρακτηριστικά: " Ευχαριστώ προσωπικά όλη τη διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Κώστα Παπαδόπουλο που κάνουν τα πάντα για να μη μας λείψει τίποτε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Εμείς παραμένουμε προσγειωμένοι και πολύ ταπεινοί".

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ