ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Παπαδόπουλος: "Ο Αστέρας έχει ένα προβάδισμα"

Παπαδόπουλος: "Ο Αστέρας έχει ένα προβάδισμα"
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλά διαβασμένος και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος έχει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση σύμφωνα με τον Σούλη Παπαδόπουλο

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλά διαβασμένος και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως τόνισε ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας ωστόσο πως η ομάδα της Αρκαδίας έχει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος:

"Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Super League, τον Αστέρα Τρίπολης. Είχαμε στο μυαλό και το ματς της Κυριακής με τον Εργοτέλη. Σίγουρα δεν μας άφηνε αδιάφορους και το σημερινό παιχνίδι.

Θέλαμε να δείξουμε πως δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό που κάνουμε και να δούμε και κάποια παιδιά να αγωνίζονται όπως τον Τσιάτσιο και τον Κατσαρό. Στο α' μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο.

Ήμασταν διαβασμένοι και θα μπορούσαμε να πετύχουμε δεύτερο και τρίτο γκολ. Στο β' μέρος δεχτήκαμε γκολ από στημένη μπάλα. Τελείωσε το πρώτο παιχνίδι. Ο Αστέρας έχει ένα προβάδισμα, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον και για το δεύτερο ματς στην Τρίπολη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ