ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Έχουμε βάλει τις βάσεις"

Παπαδόπουλος: "Έχουμε βάλει τις βάσεις"
σουλης παπαδοπουλος

Ο Πιερικός αν μπει στα πλέι οφ θα διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, σύμφωνα με τον Σούλη Παπαδόπουλο

Ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης, δεν μένει μόνο στην συμμετοχή στα πλέι οφ, καθώς όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη στόχος είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά για την είσοδο στα πλέι οφ ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε: "Στόχος μου ήταν να αποφύγουμε τα πλέι άουτ όσο γίνεται πιο γρήγορα και να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ. Όχι απλώς για να πούμε ότι μπήκαμε στα πλέι οφ και ότι κάναμε δυο τρία παιχνίδια παραπάνω, αλλά για να διεκδικήσουμε την τρίτη θέση που οδηγεί στη Σούπερ Λίγκ.

Ακόμα κι αν δεν μπούμε στα πλέι οφ, για μένα οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση και το προπονητικό τιμ είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ο Πιερικός νομίζω ότι έχει βάλει τις βάσεις για να είναι ο επόμενος χρόνος ακόμη πιο καλός"

.

Για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί, από την ομάδα είπε: "Επειδή πολλά έχουν ακουστεί, αυτό που με έχει πειράξει είναι ότι έχουν γραφτεί ορισμένα πράγματα που ήταν αναληθή, αλλά δεν μπορούσα να τα διαψεύσω τότε, γιατί θα έκανα κακό στο σύλλογο.

Τον τελευταίο καιρό σε κάθε παιχνίδι που ήταν κρίσιμο και ειδικά στα τρία τελευταία εντός έδρας, μετά από ένα συμβάν που έγινε στην προπόνηση μεταξύ των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης και εγώ έδωσα ρεπό στους παίκτες, την άλλη μέρα γράφτηκε ότι θα αποχωρήσω και ότι είμαι απογοητευμένος από τη στάση της διοίκησης.

Με πείραξε πάρα πολύ αυτό που γράφτηκε ότι ο Σούλης έχει κλείσει σε άλλη ομάδα, πριν από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ευτυχώς τα καταφέραμε. Μέσα όμως από αυτά δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ μεγάλη οικογένεια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι ήθελαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην οικογένεια του Πιερικού.

Πάνω απ' όλα είναι ο Πιερικός και αν αυτά τα παιχνίδια δεν κατάφερνε να τα κερδίσει, αυτά που έζησε η ο Δόξα Δράμας που δεν έφευγε κανένας από το γήπεδο, θα τα ζούσαμε κι εμείς. Είναι κρίμα για μία ομάδα και για μία διοίκηση που έχει ξοδέψει τόσα λεφτά τα τελευταία χρόνια να μπει σε αυτή τη διαδικασία"





.

Για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, ο προπονητής της ομάδας της Κατερίνης τόνισε: "Θα πω κάτι κι ας ακουστεί παράξενα. Δεν με ενδιαφέρει αν η ομάδα μπει στα πλέι φο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο Πιερικός να ανέβει κατηγορία. Έχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο. Αν θα γίνουν αυτά που πρέπει, πιστεύω ότι του χρόνου τέτοιο καιρό ο Πιερικός θα είναι στη Σούπερ Λιγκ και έχει τα εφόδια για να τα καταφέρει.

Οι κ.κ. Ντούμος και Ελευθεριάδης είναι ότι καλύτερο υπάρχει για το Πιερικό ποδόσφαιρο και δεν το λέω εγώ, αλλά τα έργα τους. Αν απογοητευτούν, θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Εγώ δε λέω ότι είμαι Πιερικός, αλλά πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στις ομάδες για να δουλεύουν οι προπονητές πιο ευχάριστα.

Έχουν ακουστεί πάρα πολλά και σ' αυτό το κομμάτι. Δεν νομίζω να υπάρχει ποδοσφαιριστής του Πιερικού που να τελειώνει το συμβόλαιό του και να μη το ανανεώνει. Αυτό νομίζω τα λέει όλα και διαψεύδει τις φήμες που είχαν βγάλει ορισμένοι. Πώς γίνεται να είναι στενοχωρημένοι ορισμένοι και κάθε καλοκαίρι να ανανεώνουν;

Πώς είναι δυνατόν να φεύγω από τον Πιερικό και να ξαναέρχομαι; Αυτό σημαίνει ότι οι οικονομικές παροχές τηρούνται".







Επίσης ο Σούλης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στις μεταγραφές του Ιανουαρίου και τους συνεργάτες του: "Όταν έγιναν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου κάποιοι δυσανασχετούσαν και ο Γουμάγιας π.χ. ψηφίστηκε καλύτερος πορτιέρο της κατηγορίας.

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Γουμάγιας ήταν εισήγηση του κ. Ελευθεριάδη, εγώ δεν το ήξερα και μου τον είχε προτείνει από την πρώτη μέρα που ήρθα και μάλιστα είχα και κάποιες αντιρρήσεις.

Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ στην πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν οι άμεσοι συνεργάτες μου, ο γενικός ο κ. Κωνσταντινίδης που έχει παίξει και μπάλα, ο κ. Γκοτζαμανίδης που είναι κοντά μου, ο κ. Ιωακειμίδης ο οποίος είναι πάντα πρόθυμος να με εξυπηρετήσει"



.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ενόψει του ματς με την Κέρκυρα, ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του Μακρή, Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδη, Κωνσταντινίδη, Ρέγες και Φρέντερικς.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Τσιντώτας, ο Τσιτλακίδης ασκήσεις με βάση και ο Γκουγκουλιάς μόνο τρέξιμο. Η προετοιμασία του Πιερικού θα συνεχιστεί την Παρασκευή με απογευματινή (16.30) προπόνηση.

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Κυριακή 16/05 στις 17:30 την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Ηλιούπολη.
















TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ